Beatrice Rancea, în juriul competiției: „Îmi place dansul”

De Oana Savin, pe
Beatrice Rancea, personalitate marcantă a lumii artistice din România, va face parte din juriul show-ului ce va aduce  telespectatorilor Kanal D, din toamnă, cea mai electrizantă competiție a dansului. Din pasiunea pentru dans, în toate formele lui, vine și numele acestui show extraordinar ce va da dependență românilor de toate vârstele: „Îmi place dansul”.

Beatrice Rancea este unul dintre cei mai apreciati regizori de spectacole de teatru și operă, atât în țară, cât și în străinătate. A montat zeci de producții, dansul reprezentând o componentă importantă a acestora.

A desfășurat o activitate prodigioasă ca balerină profesionistă până la 30 de ani, vârstă la care, în urma unui accident ce i-a afectat ireversibil genunchiul, a fost nevoită să își regândească traseul carierei. Nu a renunțat la scenă, ci s-a orientat spre regie și a îmbogățit viziunea regizorală cu perspectiva ludică și plină de pasiune a dansului. A avut numeroase apariții în show-uri TV de succes și în toate contextele în care s-a manifestat, a fost evidentă dragostea pe care o poartă dansului, această formă de expresie atât de sensibilă, expansivă și, în același timp, supusă disciplinei mentale și corporale.

În prezent, Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Naționale din Iași, activitate în cadrul căreia îmbină pasiunea pentru scenă, calitățile de organizator și dorința de a aduce oamenilor, prin activitatea acestei instituții de cultură, cât mai multă bucurie estetică, spirituală.

Dansul este un mod de a trăi, de a visa, de a exista. Îmi doresc ca, prin intermediul acestui show, să cunosc tineri talentați, dăruiți dansului, care să impresioneze telespectatorii prin evoluțiile lor. Îmi doresc, de asemenea, ca această emisiune să reprezinte lozul lor câștigător în pariul cu scena, cu viața”, a declarat Beatrice.

Kanal D le pregătește telespectatorilor, pentru această toamnă, „Îmi place dansul” , un show total, o competiție de intensitate maximă, ce combină bucuria dansului cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun. Concurenții își vor demonstra calitățile artistice într-o gamă variată de stiluri de dans, iar evoluțiile lor vor fi însoțite de cele mai tari hituri ale momentului. Jurați exigenți vor evalua performanța candidaților pe parcursul emisiunii.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter