Avocatul Prințesei Diana, noi dezvăluiri despre moartea acesteia

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 24 august 2017, 13:00
La 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, în tragicul accident rutier din Paris, avocatul ei, Stan Lee Culbreath, care a fost martor al accidentului, a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.

„Sunt foarte multe întrebări pe care mi le pun din nou și din nou despre cum a fost tratat accidentul și dacă ea ar fi putut fi salvată. Am cerut ca poliția să se implice, dar au fost nonșalanți în legătură cu tot”, afirmă Culbreath.

„Întotdeauna mi s-a părut suspect, de parcă alte forțe ar fi avut un rol, dar acum, 20 de ani mai târziu, pun la îndoială mai mult decât oricând dacă a fost un simplu accident. Cred că este dubios. Dacă aceea era Prințesa, de ce a durat 20 de minute sau așa ceva pentru ca echipa de urgență să o ia și, când a fost în sfârșit scoasă din mașină, de ce au trecut pe lângă un spital și au dus-o la altul?”, adaugă acesta.

Întâmplarea a făcut ca pe 31 august 1997 ca Stan Lee Culbreath să fie acolo, el făcând un tur al Europei împreună cu câțiva prieteni, și ajunsese la Paris chiar în acea zi. În momentul accidentului, el se întorcea de la Turnul Eiffel la hotel. Se afla într-un taxi când a intrat în tunelul Pont de l’Alma, în jurul orei 00.20 noaptea, și a văzut mașina zdrobită.

„Taximetristul nostru a oprit la numai câțiva metri de limuzina lor. Mașina era sus pe perete și ușa pasagerului din față era deja deschisă. Nu auzisem bubuitura, pentru că accidentul se întâmplase chiar când intrasem noi în tunel. Din mașina lor ieșea fum. M-am dus acolo și Trevor Rees-Jones (bodyguardul Prințesei Diana, n.r.) stătea cu picioarele în afara mașinii și ținea un prosop sau ceva la nas, pentru că sângera foarte tare. Eram doar patru sau cinci oameni acolo, așa că m-am dus la mașină și m-am uitat înăuntru să văd dacă putem ajuta”, își amintește Culbreath.

În primă instanță, avocatul nu a realizat că Prințesa Diana era cea de pe bancheta din spate sau că Dodi murise deja.

„Nu am știut cine era în spate decât mai târziu, dar la un moment dat am fost… la numai câțiva centimetri distanță de Prințesă, încercând să mă uit prin fereastra ei”, explică el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter