Augustin Viziru va deveni tată pentru prima dată

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 ianuarie 2020, 14:03
Augustin Viziru s-a retras din competiția Survivor România după ce s-a accidentat la picior, însă nu înainte de a face un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Augustin Viziru a părăsit echipa Faimoșilor în lacrimi, însă a dorit înainte să-și exprime părerea de rău că nu a putut face mai mult pentru cei care-l urmăresc și-l apreciază. Cu această ocazie, carismaticul actor a dat și marea veste că se va însura și va deveni tată: „Pentru cei de acasă, nu îmi cer scuze că nu e în firea mea, dar pot să spun că îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos.

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș. Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și atunci mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii.”, – a dezvăluit Augustin Viziru în emisiunea Survivor România, conform Libertatea.

Vezi mai multe imagini cu Augustin Viziru în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter