Augustin Viziru are probleme de sănătate și a slăbit 15 kg

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 11 iunie 2018, 10:19
Augustin Viziru este unul dintre cei mai doriți burlaci din România, iar acum cu atât mai mult va ocupa loc  fruntaș în topuri, deoarece îndrăgitul actor a reușit să slăbească 15 kilograme.

La începutul acestui an, Augustin Viziru a fost intens criticat în presă pentru surplusul de kilograme acumulat, însă iată că a reușit să scape de o parte dintre acestea și are în plan să mai dea jos încă 15 kilograme. Totodată, actorul a recunoscut că are și niște probleme de sănătate, dar și faptul că va avea primul rol principal într-un film: “Primul meu rol principal, vă spun în premieră, din carieră. Împreună cu Iura Luncașu, vom face un film de lungmetraj, o comedie la care o să începem filmările în august. Am slăbit 15 kilograme, mai am 15 de slăbit. Mă confrunt cu ceva probleme de sănătate. Am o hernie de disc de toată frumusețea. Și merg foarte greu și mi-e și foarte greu să fac sport. Le reglăm din mers. Plec la Europene (n.r. biliard) în Olanda, în luna iulie.  Și o să joc la toate cele trei discipline. Pentru mine, biliardul este un sport care îmi oferă stăpânire de sine, control și trebuie să stai concentrat în permanență” – a dezvăluit Augustin Viziru pentru noizz.ro.

Citește și – Ce mai face Nicole din “Lacrimi de iubire”? Mihaela Bărluțiu are o afacere în SUA, iar Tom Cruise și J Lo îi sunt clienți

Citește și – Andreea Bălan, mesaj dur pentru Keo: „Se simte castrat și apoi se duce la o mironosiță ”

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter