Augustin Viziru, noi detalii despre faptul că va deveni tată. Actorul a dezvăluit sexul bebelușului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 ianuarie 2020, 13:34
Augustin Viziru a dezvăluit săptămâna trecută, în cadrul emisiunii Survivor România, că va deveni tată pentru prima dată. Actorul, deși eliminat din competiție din cauza accidentării, abia aștepta să se întoarcă la partenera sa de viață.

Augustin Viziru, în vârstă de 39 de ani, este foarte emoționat că va deveni tată și așteaptă cu nerăbdare să-și țină bebelușa în brațe, pentru că iubita este însărcinată cu o fetiță: „A fost foarte emoționant momentul. După accidentare au urmat niste momente grele pentru mine. M-am emoționat și am spus că o să am o familie. Vreau să rămână viața mea personală. Nu vreau să vorbesc despre viața mea. Este o sarcină avansată. Asta pot să spus, lucrurile merg cum trebuie. Sunt foarte fericit. Se pare că este fată”, – a dezvăluit Augustin Viziru în emisiunea FanArena.

Augustin Viziru a fost căsătorit cu Oana Mareș, însă după divorț actorul nu a mai fost văzut alături de o altă femeie. Fiind foarte discret cu viața sa personală, nici acum Augustin Viziru nu a spus cine este femeia care-i va dărui un copil și-l va face tată pentru prima dată.

Vezi mai multe imagini cu Augustin Viziru în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter