Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată. Actorul a publicat prima imagine cu fetița sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 iunie 2020, 16:08
Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată în urmă cu două zile. Actorul și soția sa, Ema, sunt în culmea fericirii, pentru amândoi fiind prima dată când experimentează rolul de părinți.

Augustin Viziru a dat vestea cea mare că a devenit tătic pe conturile de socializare, acolo unde a publicat și prima imagine cu fetița sa, însoțită de un mesaj emoționant: „Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu în brațe.”, – a scris Augustin Viziru pe Instagram.

Citește GRATUIT numărul de iunie al Revistei Unica în format electronic!

Augustin Viziru a dezvăluit că va deveni tată, cu lacrimi în ochi, în timp ce concura în emisiunea Survivor România: „Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme că îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș”, – a transmis Augustin Viziru în timpul show-ului.

Citește și –  Daria Radianova, prima declarație oficială despre relația cu Alex Bodi și despre Bianca Drăgușanu: „Îmi pare rău pentru ea!”

Augustin Viziru a fost căsătorit cu Oana Mareș, însă după divorț actorul nu a mai fost văzut alături de o altă femeie. Fiind foarte discret cu viața sa personală, nici acum Augustin Viziru nu a oferit prea multe detalii despre femeia care l-a făcut tată pentru prima dată.

Citește și –  Andreea Bălan, declarații neașteptate. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă a doua oară

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter