Asia Express sezonul 4. Când va începe sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1 și cine îi va lua locul Ginei Pistol

De Andreea Catrina, pe
Asia Express sezonul 4 este probabil cea mai așteptată emisiune TV în acest moment. Cu toate acestea, fanii nu știu ce se va întâmpla cu emisiunea ținând cont de restricțiile impuse de pandemie, dar și de faptul că Gina Pistol urmează să nască la începutul lunii martie.

Când și unde ar putea începe filmările la Asia Express sezonul 4

Chiar și așa, emisiunea-vedetă a Antenei 1 ar continua în 2021, după niște schimbări importante. „Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, ar fi declarat surse apropiate echipei de producție, pentru Click.

Fanatik.ro a dezvăluit, în exclusivitate, că filmările la Asia Express sezonul 4 ar urma să aibă loc în vara anului 2021, dar nu în Asia de Sud-Est, ca până acum, ci mai aproape de casă, în Rusia și Turcia. Traseul ales de producătorii emisiunii ar fi Sochi – Rize – Trabzon.

Conform aceleiași publicații, filmările pentru sezonul 4 Asia Express ar urma să înceapă în vară, urmând ca emisiunea să fie difuzată pe post în grila de toamnă, cel mai probabil din luna octombrie.

Concurenți Asia Express sezonul 4

Despre concurenții sezonului 4 nu se știe nimic cu certitudine până acum, însă știm din anii anteriori că mai multe vedete din România au primit propuneri de participare. Printre acestea se numără și Delia cu soțul ei, care a afirmat că ar participa oricând, doar că Răzvan nu vrea.

Și Pepe a vorbit recent despre o ofertă venită din partea producătorilor Asia Express, însă artistul a declarat că nu se simte pregătit să renunțe la confortul său pentru o astfel de experiență. „Cum să trăiesc fără telefon?! Eu îmi ştiu limitele, fac urât de tot, nu mă pot abţine. Sunt om echilibrat până mă enervez sau faci mişto de mine. După aia, mă transform. De asta nici nu am vrut să particip la niciun show din asta, gen Asia Express. Am fost la nişte negocieri şi când am auzit că nu am mâncare, nu am telefon, nu am acces la nimic… Am renunţat! Eu trebuie să îmi fac damblalele. Trebuie să mănânc, eu mă descurc. Dar să mă lase în pace să fac ce vreau eu”, a spus Pepe, în emisiunea sa online.

Alte două celebrități care au tot vorbit despre o posibilă participare la Asia Express au fost Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Deși amândoi au spus că momentan nu se simt pregătiți, ei s-au declarat fani ai emisiunii, mai ales după ce colegul lor, Chef Sorin Bontea, a câștigat emisiunea alături de prietenul lui, Răzvan Fodor.

Gina Pistol, înlocuită la Asia Express sezonul 4?

Gina Pistol va naște la începutul lunii martie 2021, ceea ce înseamnă că, dacă filmările vor fi reluate în vară, prezentatoarea TV nu va putea participa în cadrul acestui sezon, cel mai probabil.

Asta ar da șansa unei alte celebrități autohtone să prezinte emisiunea. Numele vehiculate până acum sunt multe, însă printre ele ar fi Speak, Liviu Vârciu și Răzvan Fodor, toți foști concurenți Asia Express.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Asia Express, un format TV de succes

Asia Express este varianta românească a reality show-ului “Peking Express” un format TV olandez, creat în 2004.

În România emisiunea a debutat în 2018 pe Antena 1, primul sezon fiind prezentat de Gina Pistol și actorul Marius Damian.

În sezonul al doilea, coprezentatorul Marius Damian a fost înlocuit de către cuplul Liviu Vârciu și Andrei Ștefanescu, aceștia fiind foști concurenți ai primului sezon. Anul următor, în sezonul cu numărul trei, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost înlocuiți cu Oase, (câștigătorul sezonului 2) și Marius Damian.

Gina Pistol a prezentat toate edițiile show-ului de până acum.

Toate cele trei sezoane Asia Express, difuzate de Antena 1, au avut audiențe record în România.

Foto – Diana Oros/ Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter