Asia Express sezonul 3. Ce vedete și influenceri s-au înscris până acum în aventură

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 17:43
Asia Express sezonul 3 urmează să înceapă în viitorul apropiat la Antena 1. Show-ul are deja o mulțime de fani, drept pentru care toată lumea aștepta cu sufletul la gură informații legate de următoarea aventură. 

Unde este filmat Asia Express sezonul 3

Dacă primul sezon a fost filmat în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, iar cel de-al doilea în India şi Sri Lanka, iată că filmările la cel de-al treilea sezon vor avea loc în Filipine, Taiwan și Japonia!

Conform unor informații oferite în exclusivitate de Revista Elle, emisiunea va fi prezentată tot de Gina Pistol și, mai mult decât atât, aceasta va fi prima ediție în care cel puțin o echipă de concurenți va fi formată din doi influenceri.

Filmările urmează să înceapă în octombrie 2019, iar emisiunea va fi difuzată pe post cel mai probabil la finalul lunii ianuarie 2020.

Cine sunt vedetele înscrise până acum la Asia Express sezonul 3

Conform Elle.ro, primele 4 echipe au fost deja dezvăluite. Acestea sunt formate din cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra, celebrul make-up artist Alexandru Abagiu, care va fi însoțit de cineva apropiat, Alex Velea și Mario Fresh, plus… surpriză – Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre cele mai admirate și urmărite influencere din România.

Premiul de până acum, la Asia Express, a fost de 30.000 de euro, iar primele sezoane au fost câștigate de echipele Raluka – Ana Baniciu și CRBL și Oase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter