Ashley Graham este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu burtica

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 13:39

Ashley Graham (33 de ani) este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Modelul a devenit mamă pentru prima oară la începutul anului 2020. Ashley și soțul ei, regizorul Justin Ervin (35 de ani), mai au, așadar, un fiu, Isaac Menelik Giovanni Ervin, în vârstă de 1 an.

Ashley Graham este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu burtica

Modelul a făcut anunțul celei de-a doua sarcini pe Instagram. Alături de o fotografie surprinsă în natură, Ashley a scris: „Ultimul an a fost plin de mici surprize, mari dureri, începuturi familiare și noi povești. Încep să procesez și celebrez ce înseamnă acest nou capitol pentru noi ❤️”. Imaginea o găsiți mai jos!

În februarie 2020, Ashley a fost brutal de onestă în privința schimbărilor apărute în viața ei după ce a devenit mamă. „Ridicați mâna dacă nu știați că vă veți schimba și propriile scutece. După toți acești ani lucrând în modă n-aș fi putut ghici că lenjeria intimă de unică folosință va fi piesa mea vestimentară favorită, dar iată-mă aici.

Nimeni nu vorbește despre recuperarea și vindecarea (da, chiar și despre părțile alea) noilor mămici. Voiam să vă arăt că nu este totul curcubee și fluturași! (…) Este incredibil cât de multe obstacole întâmpină cei care vorbesc despre lucrurile prin care femeile realmente trec”, spunea atunci.

Ashley și soțul ei s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când ea avea doar 22 de ani. Tot în 2020, perechea a aniversat 10 ani de căsnicie. De când au devenit părinți, Ashley și Justin își programează timpul în doi în funcție de fiul lor. În fiecare joi seară, cuplul iese în oraș.

Citește și:

Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

Modelul Victoria’s Secret Devon Windsor este însărcinată cu primul ei copil

„Ne plimbăm, luăm cina în oraș, ieșim cu mașina”, a dezvăluit modelul în octombrie 2020. „Este ceva grozav pentru că, în rest, non-stop suntem acolo pentru Isaac și mai și muncim amândoi. Nou-născuții dorm în general câteva ore la rând. Îl punem în pătuț, ne așezăm în cealaltă parte a camerei și ne facem treaba”, a mai adăugat.

„Multe femei m-au întrebat dacă mi-a fost frică să fac sex din nou după naștere. Deloc, iar motivul este acela că știu că vaginul meu a fost făcut să poată naște un copil și că va reveni la cel care era înainte de bebe.

Totul este încă acolo, se simte la fel, mobila este doar probabil rearanjată”, a mai dezvăluit modelul, potrivit People. „Mă simt ca o mămică extraordinară muncind. Eram organizată și înainte, dar acum sunt și mai și.

Când spun organizată mă refer că am o geantă ca a lui Mary Poppins. În ea se află o mulțime de lucruri, inclusiv pompa pentru laptele de la sân. Arată ca un mini robot care mă însoțește mereu”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter