Artistul J Balvin, tată pentru prima dată. Prima imagine cu burtica iubitei lui

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 aprilie 2021, 16:14

J Balvin (35 de ani) a confirmat că el și iubita lui, Valentina Ferrer (27 de ani), vor deveni părinți anul acesta. Solistul și iubita lui au făcut anunțul apărând pe coperta revistei Vogue Mexico.

Valentina a publicat în mediul online coperta revistei. În dreptul fotografiei, modelul a scris: „Se va agrandado la familia/Familia se mărește!”.

Artistul J Balvin, tată pentru prima dată. Prima imagine cu burtica iubitei lui

Deși abia acum au confirmat sarcina, fanii perechii suspectau încă din februarie 2021 că solistul și iubita lui vor deveni părinți, după ce Valentina a părut însărcinată într-o serie de fotografii surprinse de paparazzi.

Fotografia cu burtica modelului o puteți găsi mai jos în articol!

Cântărețul de origine columbiană a cunoscut-o pe fosta Miss Argentina în anul 2017, când modelul a apărut în videoclipul piesei lui, Sigo Extrañándote.

Ulterior, deși nu a vorbit despre relația ei cu artistul, Valentina a dezvăluit ce planuri de viitor avea la momentul acela: „Îmi doresc să am o familie mare – trei sau patru copii. Sunt o fată simplă”.

Citește și:

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Presa americană dezvăluia că perechea a luat o pauză în anul 2019, împăcându-se în 2020. Anul trecut, solistul a vorbit deschis despre probleme sale de natură mentală. „Ca orice altă persoană, am trecut prin diverse provocări. De această dată, provocările sunt anxietatea și depresia.

Nu-mi place să joc teatru sau să-mi disimulez fericirea, să pretind că totul este perfect. Sunt la fel ca toți ceilalți. Sunt fragil și vulnerabil… posibil chiar mai fragil și vulnerabil decât toți dintre voi”, a mărturisit cântărețul atunci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de VALENTINA (@valentinaferrer)

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter