Artista Natti Natasha este însărcinată! Primele imagini cu burtica

De Unica.ro, pe

După ce pe 1 februarie a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, managerul Rafael Pina (42 de ani), în timpul galei Premio Lo Nuestro 2021, solista Natti Natasha (34 de ani) a anunțat că este însărcinată în 6 luni.

Artista Natti Natasha este însărcinată! Primele imagini cu burtica

Artista a pășit pe scenă pentru a interpreta hitul Antes Que Salga El Sol în colaborare cu solistul Prince Royce (31 de ani). Natasha a purtat o salopetă albă și și-a mângâiat burtica în timpul petrecut pe scenă.

Prince Royce a încheiat interpretarea lor felicitând-o pe viitoarea mămică. La scurt timp de la anunț, People en Espanol a publicat o serie de fotografii. Solista a dezvăluit pentru publicație că ea și logodnicul ei au simțit că era timpul să-și mărească familia.

„Am vorbit cu partenerul meu Rafael și i-am spus: Anii trec, știu că munca este importantă… dar ceasul biologic nu stă în loc”, a declarat Natasha. Din pricina unei operații care a necesitat îndepărtarea uneia dintre trompele sale uterine, Natti a apelat la fertilizarea in vitro.

Fotografiile cu burtica le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Inițial, solista a crezut că tratamentul nu funcționează, lucru care a făcut-o să se simtă „ca un eșec de femeie”. Dar în toamna anului trecut, artista a aflat că era însărcinată. „Suntem extrem de bucuroși. Voi deveni mamă”, a mai spus.

„Niciodată n-am avut o stare mai bună de-atât”, a completat. Natti și Rafael formează un cuplu de cel puțin un an, însă abia pe 29 ianuarie 2021 și-au confirmat relația, câteva zile mai târziu, pe 1 februarie, anunțându-și logodna.

Perechea nu se grăbește să se căsătorească, ci se pregătește pentru venirea pe lume a noului membru al familiei. Pentru moment, artista este focusată pe decorarea camerei bebelușului.

Foto: Instagram

Citește și:

Când începe noul sezon Chefi la cuțite? Programul anunțat de Antena 1

Adela Popescu, pregătiri pentru al treilea bebeluș. La ce nume s-a gândit?

Survivior România 2021: Marilena din echipa Războinicilor a fost descalificată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter