Artista Natti Natasha a devenit mamă! Prima imagine cu fiica solistei

De Adelina Duinea, pe

În februarie 2021, după ce a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, managerul Rafael Pina (42 de ani), în timpul galei Premio Lo Nuestro 2021, solista Natti Natasha (34 de ani) anunța și că este însărcinată în 6 luni.

Artista Natti Natasha a devenit mamă! Prima imagine cu fiica solistei

Sâmbătă, 22 mai 2021, artista a născut o fetiță. „Vă prezint cel mai mare vis care i se poate îndeplini unei femei. Bună, sunt Vida Isabelle Pina Gutiérrez. M-am născut pe 22.05.2021, la 8:41, în Miami.

Am cântărit 3 kg și 650 de grame și a fost o naștere naturală. Părinții mi-au spus că am mulți unchi și multe mătuși care mă adoră și care s-au bucurat că am venit pe lume. Mulțumesc pentru toată dragostea!”, a scris Natti Natasha în mediul online, în dreptul primei imagini cu fiica ei.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Solista a dezvăluit pentru publicația People en Espanol că ea și logodnicul ei au simțit că era timpul să-și mărească familia. „Am vorbit cu partenerul meu, Rafael, și i-am spus: «Anii trec, știu că munca este importantă… dar ceasul biologic nu stă în loc»”, a declarat Natasha.

Citește și:

Alexandra Ungureanu, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „Mă ascundeam în culise să plâng”

Irina Fodor, surpriză neplăcută în prima zi de filmări a sezonului 4 Asia Express

De ce nu renunță Oana Roman la numele lui Marius Elisei pe rețelele sociale

Din pricina unei operații care a necesitat îndepărtarea uneia dintre trompele sale uterine, Natti a apelat la fertilizarea in vitro. Inițial, solista a crezut că tratamentul nu funcționează, lucru care a făcut-o să se simtă „ca un eșec de femeie”. Dar în toamna anului 2020, artista a aflat că era însărcinată.

„Suntem extrem de bucuroși. Voi deveni mamă”, a mai spus. „Niciodată n-am avut o stare mai bună de-atât”, a completat. Natti și Rafael formează un cuplu de cel puțin un an, însă abia pe 29 ianuarie 2021 și-au confirmat relația, câteva zile mai târziu, pe 1 februarie, anunțându-și logodna.

Perechea nu se grăbește să se căsătorească, ci se focusează pe creșterea noului membru al familiei. Până acum, artista a fost focusată pe decorarea camerei bebelușului și pe cariera sa muzicală.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter