Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

De Unica.ro, pe

În mediul online, solista Kaira a confirmat decesul mamei sale, Adriana. „Înțeleg cumva rolul „condoleanțelor”, dar dacă vezi acest mesaj, ce poți face este să aprinzi o candelă și să rostești o rugăciune pentru mama mea. Numele ei a fost Adriana”, a scris Kaira pe Instagram.

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Pe YouTube, artista a publicat un videoclip în onoarea mamei sale. „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp. Am început să tremur. (…) Am simțit că lumea mi s-a prăbușit. Vorbim despre o moarte subită. A făcut edem pulmonar.

Ea a mai avut probleme cu plămânii, într-adevăr. (…) Cu o săptămână înainte să moară a apucat să-și facă testul COVID. Testele au ieșit negative. (…) A simțit cu câteva zile înainte [de deces] că respiră mai greu.

Apoi s-a trezit în dimineața respectivă, pe 3 decembrie, respirând greu. În dimineața aia l-a sunat pe tata. Știți că părinții mei sunt despărțiți. L-a sunat să o ducă la medicul de familie. A ajuns la cabinet și acolo a simțit că respiră din ce în ce mai greu.

I-a pus aparatul de oxigen, nu știu exact ce s-a întâmplat acolo, dar oxigenul scădea din ce în ce mai mult, iar în câteva minute a murit. (…) Deși erau divorțați, mama a murit în brațele tatălui meu. (…) A fost un șoc pentru toată lumea”, a spus în videoclipul de pe YouTube.

„Mi-a fost mamă, soră și cea mai bună prietenă. Un exemplu de putere, ambiție, curaj. A făcut pentru mine ceva ce pentru ea nu a făcut nimeni niciodată! Mi-a fost rampă de lansare în viață, mi-a lăsat un loc pe care să-l numesc „acasă”.

Mama mea a murit pe data de 3 decembrie. Cel mai mare șoc și cea mai mare durere pe care am simțit-o. Trebuie să vorbesc despre asta public ca să mă pot vindeca. (…)

Moartea este un lucru ireversibil și trebuie să accept că face parte din viața noastră. A fost total neașteptat și aproape ne-a dărâmat. Am trecut prin asta alături de familia mea și foarte puțini oameni dragi sufletului meu”, a mai scris pe Instagram.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei

Actrița Doinița Oancea a pierdut două persoane dragi la interval de 43 de zile

Alex Bodi, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu a primit o serie de amenințări

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter