Halsey este însărcinată cu primul ei copil. „Deja iubesc acest mini omuleț”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 20:13

Miercuri, 27 ianuarie, solista Halsey (26 de ani), pe numele ei real Ashley Frangipane, a dezvăluit că este însărcinată cu primul ei copil și al scenaristului Alev Aydin (37 de ani).

Artista a publicat primele imagini cu burtica pe Instagram. Imaginile au fost surprinse de fotograful Sam Dameshek, iar cântăreața și-a etichetat partenerul în postare.

Halsey este însărcinată cu primul ei copil. „Deja iubesc acest mini omuleț”

În comentariile fotografiilor lui Halsey, Alev a scris: „Inima mea este împlinită! Te iubesc, scumpa mea”. La acest mesaj, solista a răspuns: „Te iubesc!!!!!! Și deja iubesc acest mini omuleț”.

Scenaristul a confirmat vestea și pe contul lui de Instagram. A dat share fotografiilor lui Halsey la Story alături de două inimioare. Halsey a publicat prima imagine cu Alev pe Instagram la începutul anului acestea.

Până la acest moment, niciunul nu a oferit detalii despre relația lor. În anul 2018, Halsey a dezvăluit că a apelat la tratamentul de înghețare a ovulelor din cauza endometriozei, afecțiune dureroasă care poate conduce la infertilitate.

Țesutul care se află în mod normal în uter, în cazul acestei afecțiuni, crește și în afara lui. Într-un interviu oferit când avea doar 23 de ani, Halsey a mărturisit:

„Să mă asigur că am o rezervă ovariană este un lucru important pentru mine pentru că sunt norocoasă să am această oportunitate. Trebuie să am grijă în mod agresiv de mine și de fertilitatea mea”.

În anul 2015, a pierdut prima ei sarcină în timpul unui concert

Artista, care a suferit o pierdere de sarcină în turneul ei din 2015, a continuat: „Când am început turneele, concertele și călătoriile, stresul și oboseala au început să intensifice simptomele endometriozei.”

A vorbit totodată despre momentul în care a fost diagnosticată. „M-am simțit eliberată știind că nu era ceva ce inventasem eu. Nu eram sensibilă, nu era totul doar în capul meu”, a spus.

„A fost trist, în același timp, pentru că știam că urmează să trăiesc cu afecțiunea asta pentru tot restul vieții”, a continuat. La doar câteva luni de la diagnostic, Halsey a aflat că era însărcinată. Artista a pierdut acea sarcină pe scenă, în timpul unui concert.

Foto: Instagram / Sam Dameshek

Citește și:

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

Paris Hilton a vorbit deschis despre tratamentele sale de fertilizare in vitro

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter