Ariana Grande susține că universul complotează împotriva ei

De Oana Savin, pe
Ariana Grande crede că universul complotează împotriva ei și totul a pornit de la hit-ul „Not Tears Left To Cry”, care l-a înfuriat.

În ultimii doi ani, Ariana a trecut prin mai multe clipe dificile, iar acum simte că totul îi merge rău.

Făcând referire la piesa „No Tears Left To Cry”, Grande a afirmat că sentimentul din spatele versurilor acestui cântec au înfuriat universul, întrucât încă din luna aprilie se confurntă cu mai multe dezamăgiri și suferințe.

Într-o nouă postare pe Twetter, cântăreața a scris: „Vă amintiți când spuneam că nu mai am lacrimi să plâng și universul a fost HAAAAA credeai tu”.

Încă de când a lansat această piesă, Ariana s-a despărțit de logodnicul ei, comediantul Pete Davidson. Despărțirea s-a produs la doar câteva săptămâni după tragica moarte a fostului iubit al artistei, rapperul Mac Miller, care a decedat în urma unei supradoze.

La începutul acestui an, starul a izbucnit în lacrimi când a retrăit atacul terorist de pe Manchester Arena, când un sinucigaș cu bombă a ucis 22 de persoane șa concertul ei din mai 2017.

Oamenii sunt afectați în permanență de astfel de lucruri. Schimbă totul”, a spus Grande în luna august a acestui an.

Imediat, fanii ei au început să îi trimită mesaje de susținere, precum: „Da, dar te-a transformat în persoana care ești astăzi, mereu crescând și înflorind” sau „fiecare lacrimă pe care o verși te face mai puternică”.

Recent, Ariana a apărut în show-ul lui Ellen DeGeneres, unde și-a lansat noul single, „Thank u, next”, care este un tribut adus foștilor ei iubiți.

Citește și: Michael Buble nu se mai retrage din muzică. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

Citește și: Chris Martin s-a simțit „complet inutil” după despărțirea de Gwyneth Paltrow

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter