Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit. Motivul pentru care au pus capăt relației

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 15 octombrie 2018, 15:00
Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit, la câteva luni de când s-au cunoscut și s-au logodit. Cântăreața trece printr-o perioadă mai dificilă.

Povestea de dragoste dintre Ariana Grande și Pete Davidson s-a încheiat la fel de repede cum a început. Cei doi abia se cunoscuseră când au anunțat că s-au logodit. Ariana abia se despărțise de Mac Miller, bărbatul alături de care a fost dispusă să facă prima oară pasul cel mare, după doi ani de relație, conform Libertatea.ro.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani și Peteactorul care face parte din distribuția show-ului Saturday Night Live, păreau extrem de fericiți de întânirea lor și nimic nu prevestea faptul că dragostea lor se va stinge atât de repede. Cei doi se mutaseră deja împreună în apartamentul actriței din New York, de 16 milioane de dolari.

Când au anunțat că s-au hotărât să își unească destinele, Pete i-a dăruit iubitei sale un inel de logodnă cu diamant ce a costat 100.000 de dolari. Acesta mărturisea în vara acestui an că Ariana Grande este femeia vieții lui și că se simte norocos: ”Sunt foarte, foarte norocos, sunt foarte, foarte iubit, foarte norocos mă simt. (…) Cred că suntem meniți să fim împreună”, a declarat artistul în vârstă de 24 de ani.

Lucrurile au luat o întorsătură negativă după ce, la începutul lunii septembrie, fostul iubit al Arianei, Mac Miller, a murit la doar 26 de ani în urma unei supradoze.

Ariana Grande a fost devastată de moartea lui Mac Miller

Vestea a afectat-o puternic pe Ariana Grande, care a fost acuzată pe rețelele de socializare că este vinovată de moartea rapperului. Acest dezechilibru emoțional a dus și la răcirea relației dintre ea și proaspătul logodnic. Surse din apropierea cântăreței susțin că aceasta are nevoie de o perioadă de liniște, pentru a-și vindeca rănile din trecut. Chiar dacă pe cei doi îi leagă încă sentimente puternice, au ajuns la concluzia că nu s-au întâlnit la momentul potrivit și au pus capăt relației romantice.

Ultima oară când aceștia au fost văzuți împreună, la începutul lui octombrie, Pete a dat primul un semn că lucrurile nu mai merg bine între ei. Tatuajul după ureche inspirat de logodnica sa, ce simboliza un iepuraș, era acoperit cu o inimă.

Ariana nu s-a ferit să împărtășească cu fanii perioada grea prin care trece, ea mărturisindu-le că trece prin iad și că echilibrul ei emoțional a fost zguduit puternic. Aceasta a postat pe rețelele sociale mai multe mesaje deprimante. Artista nu a renunțat doar la Pete Davidson, ci și la cariera sa, pentru o perioadă.

Citește și: 

Christian Chavez, starul din “Rebelde“, se confruntă cu o boală ereditară

Delia, criticată că și-a operat nasul. Ce răspunde artista

Sursă foto: northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter