Are sau nu Inna operații estetice? Artista a clarificat speculațiile

De Adelina Duinea, pe

Recent, Inna (34 de ani) a dezvăluit în mediul online că, timp de trei săptămâni, va locui în aceeași casă cu „cei mai tari producători din România”. „Vom compune muzică pe toată perioada.”

Întreaga echipă s-a testat și respectă restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Vor filma în fiecare zi, iar, pe 20 noiembrie, echipa va lansa toate piesele compuse.

În cel mai recent videoclip publicat pe YouTube, artista a reacționat la o serie de fotografii din adolescență și nu numai. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Are sau nu Inna operații estetice? Artista a clarificat speculațiile

Pe parcursul filmării, solista comentează cu umor imaginile alese de colegii ei. „Aici aveam partnership cu MTV. Dinții din față, cei trei, par logo-ul de la MTV.

Cred că am uitat să mă dau și cu ruj. Se văd buzele acoperite cu fond de ten. Când m-am îmbrăcat și pregătit pentru acest eveniment, eu mi-am adăugat genele, eu mi-am pus cercelul ăla din diamant de plastic.”

În continuare, despre o fotografie de la 14 ani, artista a mai spus râzând: „Eram la sala de internet după o partidă de Counter Strike. Aveam 14 ani. (…) Aveam geacă de la Motor.

Nu avea toată lumea, mie mi-a luat-o mama pentru că ș-așa eram urâțică. (…) Îmi amintesc că la un moment dat m-am îmbrăcat așa vreo trei luni de zile. E nașpa poza și fața mea e nașpa”.

„Ce cute e poza asta. Ăsta este părul meu natural. (…) Este o poză din clasa a XII-a. Mi-am pus ruj, roz”, a mai spus cântăreața, despre o fotografie în care poartă un pulover verde.

La finalul videoclipului, Inna a clarificat toate zvonurile: „Nu am nicio operație estetică. Mă întorc la studio, la treabă”.

Foto: Instagram / Captură YouTube

Citește și:

Inna și Deliric, vacanță în Dubai pentru a celebra aniversarea artistei

Simona Halep, primul mesaj transmis fanilor după ce a anunțat că are COVID-19

Andreea Bălan a fost recent operată. Care este diagnosticul artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter