Archie, fiul ducilor de Sussex, va fi botezat pe 6 iulie

De Oana Savin, pe
Fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Archie, va fi botezat sâmbătă, 6 iulie.

Botezul va avea loc la capela privată a reginei Elisabeta a II-a, St George, de pe domeniul Windsor. Locația a fost aleasă de tinerii părinți deoarece și-au dorit „un loc intim și liniștit cu o legătură specială cu Majestatea Sa”, a dezvăluit o sursă pentru People.

În acest fel, ducii de Sussex nu vor fi nevoiți să plece departe de casă, care de asemenea se află pe domeniul Castelului Windsor.

La eveniment vor participa aproximativ 25 de membri ai familiei, precum și prieteni, iar fotografiile vor fi făcute publice ziua următoare.

Marea absentă de la eveniment va fi regina Elisabeta a II-a, care are alte obligații în acea zi.

În general, botezurile regale sunt private, participând doar familia, prietenii și nașii copilului.

Aceasta este o etapă frumoasă și sunt încântați să se bucure de ea mai întâi ca familie și apoi alături de întreaga lume”, a spus sursa.

Capela privată este un loc special pentru Familia Regală britanică. Camera a fost creată pentru Regina Victoria între anii 1840 și 1847. A fost distrusă în 1992 de un incendiu puternic la Windsor, fiind apoi reconstruită în 1994.

Capela St George este locul în care Meghan și Harry s-au căsătorit în mai 2018. De asemenea, Prințul Harry a fost botezat acolo, în 1984.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter