Antonia și-a dus bunicul la azilul de bătrâni. Acum este coleg cu Zina Dumitrescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 noiembrie 2018, 12:11
Antonia a fost nevoită să ia o decizie grea, dar benefică pentru bunicul său. Artista și mama sa, Denise Iacobescu, l-au internat la azilul de bătrâni din Ghermănești, același azil unde se află și fosta creatoare de modă, Zina Dumitrescu.

Antonia a trecut prin momente grele în ultima perioadă, bunicul său, tatăl lui Denise, confruntându-se cu probleme grave de sănătate. Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost diagnosticat anul trecut cu stenoză cardiacă și a fost operat de urgenţă pentru a-i salva viața. Luna trecută, bunicul Antoniei a trecut din nou printr-o intervenție chirurgicală, după ce a acuzat dureri abdominale.

Antonia si Denise Iacobescu

Faptul că are nevoie de tratament constant şi de supraveghere medicală permanentă, dar și pentru că Antonia și mama sa au un program foarte încărcat și le era aproape imposibil să se ocupe de acesta cum ar avea nevoie, iar bătrânul nu acceptă ajutor străin, le-a făcut pe cele două să ia o decizie înțeleaptă și anume să-l ducă la căminul de bătrâni din Ghermănești, un cămin care oferă condiții de lux pentu cei cazați acolo. A

Citește și – Cum arată și ce mai face Aura Urziceanu la 40 de ani după ce a părăsit România

Citește și – Monica Tatoiu o critică pe Meghan Markle: „Nu se poate compara cu Kate”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter