Antonia și Anda Adam, criticate de Iulia Albu: „Nu-mi plac silicoanele lor. Prefer femeile fără implant mamar”

De Unica.ro, pe

Iulia Albu le-a luat în vizor pe Antonia și Anda Adam în cea mai recentă apariție la la emisiunea lui Măruță, de la PRO TV. Celebrul critic de modă le-a analizat celor două cântărețe ținutele vestimentare și a vorbit despre ipostazele sexy în care acestea apar adesea.

Despre Antonia, Iulia Albu a spus că deși o consideră o femeie frumoasă, nu este de acord că a ales să-și facă implant mamar pentru mărirea bustului. Afirmațiile criticului de modă au fost ceva mai acide când a venit vorba de Anda Adam, despre care a spus că-i lipsește naturalețea.

„Îmi place această zonă mult mai naturală a Antoniei. Mi se pare că i se potrivește foarte bine. Este o altă poziție decât normală, nu mă deranjează. Dacă făcea Anda Adam poza aceasta, nu ar fi arătat niciodată așa această imagine. Această imagine, nu ea. (…) Nu-mi plac nici silicoanele Antoniei. Hai că am spus-o! Nici ale Andei Adam… pentru că eu prefer femeile care nu au implant mamar. Asta este o părere personală. Să se simtă omul bine în pielea lui și să nu-și facă anumite lucruri care sunt inutile. E doar părerea mea. Voi puneți-vă ce vreți! Fiecare face cât poate și cât îl duce”, a explicat Iulia Albu, în rubrica “Marțea Neagră cu Iulia Albu”, din “La Măruță”.

Citeşte şi: Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

Citeşte şi: Oana Radu, nemachiată pe rețelele sociale. Cum au reacționat fanii

Citeşte şi: Anca Serea, aspru criticată de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu: „Nu o certăm”

Citeşte şi: Agresoarea Cristinei Joia, condamnată cu suspendare pentru lovire și alte violențe

Analizând o poză în care Anda Adam apare într-o postură foarte sexy, în bucătărie, Iulia Albu a spus că nu poate înțelege de ce s-ar fotografia cineva într-un asemenea mod.

„Aici e goală și tigaia și imaginea în partea de jos și bucătăria, în general, este goală. Nu știu de ce cineva s-ar pune cu f….. gol pe o plită ținând o tigaie goală în mână. Nu știu ce vrea să sugereze. Așa nu cred că vrea nimeni să se ducă la masă”, a adăugat Iulia Albu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter