Antonia, goală în brațele lui Alex Velea. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 noiembrie 2019, 13:17
Antonia și Alex Velea au fost nevoiți să se despartă pentru o bună perioadă de timp pentru că artistul a plecat în aventura „Asia Express”. Ei bine, la mii de kilometri distanță dorul începe să devină din ce în ce mai puternic, iar Antonia cu greu îi rezistă.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cuplurile model din showbizz-ul autohton. Cei doi au reușit să facă față tuturor greutăților întâmpinate de-a lungul timpului și au dovedit că iubirea poate învinge orice obstacol, chiar și distanța enormă care-i desparte momentan. Pentru că dorul de Alex Velea o copleșește, Antonia a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii cu acesta. Dacă unele imagini sunt din ședințe foto profesionale mai vechi, altele sunt chiar din intimitatea cuplului. Ei bine, o poză ne-a atras atenția în mod deosebit și ne-a surprins pe măsură. Antonia apare complet goală, iar Alex Velea îi acoperă sânii cu mâinile în timp ce o sărută, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto de mai sus! 

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și Akim. Artista mai are o fetiță, pe Maya, din mariajul cu Vicenzo Castellano, de care, în ciuda eforturilor de a divorța, continuă să fie legată prin acte.

Sursă foto: Instagram, cancan.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter