Antena 1 a anunțat primii 3 jurați din show-ul „Splash! Vedete la apă”

De Unica.ro, pe

Noul sezon Splash! Vedete la apă va începe „curând”. Acesta va fi al 4-lea sezon al show-ului lansat în iulie 2013. Ultimul sezon al emisiunii TV a fost difuzat în anul 2015. Recent, Antena 1 a anunțat primii trei jurați ai competiției.

Antena 1 a anunțat primii 3 jurați din show-ul „Splash! Vedete la apă”

Echipa Intact Media a dezvăluit că vor mai fi și alți jurați. Iulia Albu, Nea Mărin și Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă.

„Sunt onorată să fac parte din acest proiect și totodată să îmi fac «botezul» oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplător cu Splash! Vedete la apă. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abține 100%!”, a declarat Iulia Albu.

„Voi fi foarte atentă la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent show-ului și mă voi asigura că voi fi cât mai obiectivă și că voi puncta cât mai echidistant evoluțiile, asta vă pot promite! Atitudinea va conta și ea mult în nota finală! Vara asta facem valuri la Antena 1! Fiți cu ochii pe noi!”, a încheiat criticul de modă.

Fost concurent în cadrul show-ului, Jean de la Craiova știe exact ce să urmărească și le-a pregătit și câteva ponturi concurenților din acest sezon. „Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot. Să urce la trambuline, să se obișnuiască bine cu înălțimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să își învingă orice teamă!

Citește și:

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Pentru că sigur vor exista concurenți care la trambulina de 10 m se vor apropia ușor de margine, întocmai ca Mr Bean!”, a spus artistul. „Voi fi dur ca jurat, cu siguranță, pentru că acolo nu te joci, nu ții cont de prietenie! Desigur, spun asta acum ca să mă mai aud și eu o dată!”, a mai glumit solistul.

Iubitor al sporturilor de apă și un împătimit al mișcării în general, Nea Mărin știe exact ce va urmări la concurenții acestui sezon: „Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem șuruburile.

Dublu șurub, triplu șurub, însă dacă lipsește piulița numită creativitate, nu e ce trebuie!”, a declarat acesta. „Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă știți, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de așteptat!”, a mai glumit Nea Mărin.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de o echipă de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Foto: PR; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter