Anna Lesko și Dj Vinnie s-au despărțit definitiv

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 30 august 2019, 15:58
Anna Lesko și Dj Vinnie s-au despărțit definitiv după 8 ani de relație. Cei doi au format unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbizz-ul autohton și au împreună un băiețel.

Relația dintre Anna Lesko și Dj Vinnie, pe numele real Adrian Neniță,  se pare că s-a încheiat din cauza infidelității artistei. Conform cancan.ro, legătura celor doi a început să se șubrezească după ce artista a fost surprinsă în club sărutându-se cu Mike Diamondz. În urma acestui episod, între cei doi ar fi existat numeroase certuri și reproșuri și decizia despărțirii a venit inevitabil. Cu toate acestea, Anna Lesko și Dj Vinnie au ales să rămână în relații bune de dragul băiețelului pe care-l au împreună, Adam, în vârstă de 5 ani.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Anna Lesko, în vârstă de 40 de ani, este recunoscută pentru imaginea artistică îndrăzneață pe care o afișează, însă infidelitatea sa a reușit să surprindă de-a dreptul pe toată lumea. Recunoscută grație poveștilor de iubire pe care le-a avut cu Irinel Columbeanu, Radu Mazăre și Codin Maticiuc, Anna Lesko părea că și-a găsit echilibrul alături de tatăl băiețelului său, însă situația nu era nici pe departe așa.

Vezi mai multe imagini îndrăznețe cu Anna Lesko în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter