Andrei Ștefănescu, noi detalii despre divorț: „Nu ne-a luat prin surprindere”

De Unica.ro, pe

Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat în 2020. Perechea s-a separat încă din vara anului trecut. Divorțul a fost finalizat la notar în septembrie, lună în care ar fi aniversat un an de mariaj. Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 4 ani.

Andrei Ștefănescu, noi detalii despre divorț: „Nu ne-a luat prin surprindere”

Recent, artistul a oferit noi detalii despre divorț, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. „Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie.

Nu știu dacă poți să povestești, pur și simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte.

La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor.

Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu, potrivit Spynews.

Ce îi reproșează Antonia lui Andrei după divorț

Când ea și solistul s-au cunoscut, vorbind despre cum își vede viața în 5 ani, Antonia i-a spus că este sigură că va avea casa ei, familia ei și un coteț de găini. „Le-am făcut pe toate în afară de găini.

Sincer încă îi reproșez că nu mi-a făcut cotețul de găini în curte. (…) Chiar dacă am divorțat de Andrei, viața merge înainte. Am rămas în relații foarte bune. Ne vizitează aproape zilnic. Petrece timp cu Ayan. Îi servesc masa în continuare”, a spus Antonia.

Citește și:

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

Toate indiciile că relația dintre Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, se sfârșise

Îl mai iubește sau nu Claudia Pătrășcanu pe Gabi Bădălău? Ce a declarat vedeta despre tatăl copiilor ei

Andrei și Antonia au format un cuplu timp de 7 ani. „Ne-am întâlnit prin intermediul unor prieteni, care ne-au făcut cunoștință și ne-am plăcut reciproc de la început.

Ea mă știa, îmi cunoștea piesele și am început să ieșim împreună”, spunea solistul în trecut. Cununia lor civilă a avut loc în Sinaia. Prezentatorul TV a declarat atunci că a vrut ca nunta lor să fie un „secret total”.

Andrei Ștefănescu: „Să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună”

Artistul a fost cel care s-a mutat. „Antonia și Ayan locuiesc în continuare în casa noastră. Îi vizitez aproape zilnic și ne petrecem timpul împreună. Puiul este bine și fericit și ne asigurăm zi de zi ca această schimbare să nu îl afecteze.

Am ales să facem această tranziție departe de ochii și părerile celor din jurul nostru, pentru binele și liniștea atât a noastră, cât și a lui Ayan. Știm că această decizie va uimi pe toată lumea care ne îndrăgește și care ne-a fost alături de-a lungul anilor.

Amândoi suntem bine și ne înțelegem foarte frumos în ciuda despărțirii noastre. Lucrurile merg înainte la fel că până acum. Chiar dacă nu vom mai parcurge viitorul mână de mână, o vom face umăr lângă umăr pentru binele și fericirea lui Ayan.

Tocmai de aceea să nu vă mire că vom petrece mult timp împreună și că vom avea diferite activități împreună cu Ayan, familiile noastre și prietenii noștri. În viețile noastre se așterne liniștea, de aceea vă rugăm să respectați discreția cu care am parcurs lunile acestea.

Tot ce am avut de declarat atât eu, cât și Antonia se află în aceste rânduri. Vă mulțumim!”, este mesajul postat de artist după despărțire.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter