Andreea Raicu, poză nud Instagram: „Mai sunt și altele. Să le postăm… ?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 iulie 2022, 15:17

Andreea Raicu și-a uimit fanii cu o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Vedeta de televiziune, în vârstă de 43 de ani, a făcut publică pe pagina sa de Instagram o fotografie nud. Potrivit mesajului care însoțește poza, imortalizarea momentului cu Andreea Raicu în costumul Evei s-ar fi întâmplat în perioada în care restricțiile impuse în conextul pandemiei de COVID-19 ne țineau izolați în case.

„Din perioada în care eram închiși în casă☺️ We really had fun that day și mă bucur că m-ați convins (n.r. – li se adresează fotografilor) să pozez fără măști. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort, că tot ăsta a fost trendul predominat în acesta perioadă. Mai avem și altele și și mai și. Să le postăm sau…. ?😇”, a scris Andreea în descrierea fotografiei alb-negru în care apare complet dezbrăcată, stând cu fața la un perete.

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit! Prima imagine în calitate de soț și soție a cuplului

Citeşte şi: Ce semnificații speciale au numele alese de Alina Laufer pentru gemenii ei

Citeşte şi: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

Citeşte şi: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

Așa cum era de așteptat, postarea a adunat rapid peste 40 mii de aprecieri și multe comentarii din partea internauților, care au aplaudat-o pentru “curajul ei” de a poza dezbrăcată. Printre cei care au lăsat mesaje în dreptul pozei s-a numărat și Mihai Bendeac care a răspuns întrebării lansate de Andreea „Să le postăm sau… ?” cu „Oriunde, oricând”. Comentariul lui Bendeac i-a făcut pe mulți să spună că el și Andreea ar putea forma un cuplu frumos.  „Ați fi superbi împreună, de ce nu încercați?😊”, a scris un internaut în dreptul mesajului lui Bendeac.

Poza nud a Andreei Raicu a primit și critici negative din partea fanilor care s-au declarant indignați de publicarea unei astfel de fotografii în mediul online: „De ce ai posta poze de genul ăsta?”, „Oare de ce să faci așa ceva public?” sau „Pentru mine asta nu e un act de curaj sau de depășire a nu știu carei provocări, e disperare pură. Și sper să nu fii flatată că niște obsedați te admiră. Cel mai probabil sunt la fel de decăzuți.”

Aceasta nu este prima oară cînd Andreea Raicu atrage atenția publicului cu un pictorial fierbinte. Chiar la începutul anului, vedeta a fost într-o vacanță exotică în Maldive și a postat pe conturile ei de social media o serie de fotografii incendiare de pe plajă.

„Am ales o destinație sigură, aveam nevoie să mă odihnesc. Am plecat speriată și în avion am avut cu mine o trusă cu mănuși, dezinfectant, măști, am luat chiar și un pai să beau cu el. Eram speriată ce o să fac când vine mâncarea în avion?! Am fost norocoasă că lângă mine în avion au stat oameni pe care îi știam”, a spunea atunci Andreea Raicu, la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter