Andreea Raicu a dezvăluit lista cu alimente pe care nu le consumă niciodată

De Mădălina Manole, pe
Andreea Raicu a dezvăluit lista cu alimente pe care nu le consumă niciodată. Frumoasa vedetă este adepta unui stil de viață sănătos și se mândrește cu o siluetă de invidiat

.

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, este adepta mișcării fizice și face sport aproape zilnic, mânâncă doar alimente sănătoase și a reușit să-și reechilibreze psihicul astfel încât să lucreze în favoarea sa. În plus, pentru a-și susține pe deplin stilul de viață adoptat, „micuța japoneză”, așa cum a fost poreclită ca urmare  a pasiunii pe care o are pentru fotografie, are o listă cu alimente la care are interzis și pe care nu le consumă absolut niciodată.

Andreea Raicu a dezvălui pe blogul său care sunt aceste alimente, dar și care este explicația pentru care le-a exclus complet din meniu:

  • Margarină: „Erau vremuri când se spunea că margarina e chiar mai sănătoasă decat untul, cand ea de fapt este plină de grăsimi nesaturate care-ți blochează arterele și îți cresc colesterolul. Mai bine consumi unt cu moderatie, esti mult mai câștigată.”
  • Mezeluri: Aceste cărnuri de slabă calitate sunt pline de nitriți, arome artificiale, coloranți și mult prea mult sodiu.” – scrie Andreea Raicu adaugând că unul din motivele dezvoltării cancerului este, conform OMS, carnea procesată.
  • Băuturi carbogazoase: „Vrei să bei calorii goale? Sucurile carbogazoase sunt create cu sirop de porumb bogat în fructoză și nu au absolut nicio valoare nutrițională.”  Vedeta le-a înlocuit cu smoothie-uri, limonade sau chiar apă infuzată cu fructe, pe care o recomandă tuturor.
  • Cartofi prăjiţi de la fast-food. Andrea Raicu a aflat că deliciosii cartofi de la fast-food au nu mai puțin de 17 ingrediente, după ce un lanț de fast food de renume şi-a făcut publică lista de ingrediente pentru cartofii prăjiţi: „Dacă nu te poţi abţine şi pofteşti la cartofi prăjiţi, prepară-i acasă, eventual din cartofi dulci şi gătiţi la cuptor”.
  • Salatele de la fast-food: „Conțin mai multe calorii și grăsimi decât un burger cu cartofi prăjiți și asta din cauza topping-urilor și dressing-urilor pline de maioneză.” – punctează Andreea Raicu pe blogul său.
  • Lactate dietetice: „Când toată grăsimea e eliminată, ceva trebuie adăugat în loc pentru ca respectivele lactate să aibă din nou gust bun. Asta înseamnă că li se adaugă zahăr, aspartam şi multe alte ingrediente procesate”. Vedeta recomandă iaurtul grecesc în care fiecare să își adauge fructe și miere.
  • Popcorn făcut la cuptorul cu microunde: „Aroma care imită untul și dă gustul popcornului contine PFOA, ingredient responsabil de multe probleme serioase de sănătate, precum cancerul și infertilitatea. E mai sănătos (și mai ieftin!), să-ți faci propriul popcorn și să-l asezonezi apoi cu unt adevarat.
  • Pâinea cu seminţe: „După cum bine știi, pâinea albă nu are nutrienți și făina din care e facută nu face decât să te îngrașe. Ceea ce-ți dorești este păinea integrală 100%.” – a dezvăluit Andreea Raicu pe site-ul său.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter