Andreea Raicu, despre visul de a deveni mămică: „Nu vreau să știe nimeni până când nasc”

De Unica.ro, pe

Andreea Raicu (43 de ani) tocmai s-a întors dintr-o vacanță în Grecia, unde s-a dus cu un grup de prieteni apropiați. Vedeta de televiziune a povestit în emisiunea “La Măruță” despre escapada exotică unde nu s-a abținut de la a-și satisfice toate poftele culinare și a dezvăluit un detaliu interesant despre un vis care speră să devină realitate într-un viitor apropiat.

„Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva. M-am balonat un pic, ce în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, i-a dezvăluit Andreea Raicu lui Măruță.

Citeşte şi: Andreea Raicu, poză nud Instagram: „Mai sunt și altele. Să le postăm… ?”

Andreea Raicu și lupta ei cu depresia

În urmă cu o lună, Andreea Raicu a mărturisit în cadrul emisiunii “La cină”, găzduită de Ionela Năstase și Adi Hădean, că în jurul vârstei de 30 de ani a dus o luptă dificilă cu depresia.

„A fost cea mai mare nefericire pe care eu am avut-o până la un moment dat, pentru că ajunsesem la 30 de ani și toată lumea mă întreba: ‘Ei, și? Când te măriți, când faci un copil?’. Eu nu mai eram capabilă să mă uit la nimic bun din viața mea. Mă uitam doar la două lucruri care lipseau: faptul că nu eram măritată și că nu aveam un copil. Căsătoria, pentru mine, nu e un scop în viață. Cumva, pentru mine, un scop în viață este o relație echilibrată, [căsătoria] e consecința unei relații echilibrate. Și văd foarte multe femei, cum și eu am fost la rândul meu, obsedate de a se mărita și de a avea o familie”, a spus Andreea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter