Andreea Raicu, declarații emoționante despre relația cu tatăl său

De Mădălina Manole, pe
Andreea Raicu a vorbit despre un subiect mai puțin abordat până acum. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care a avut-o cu tatăl său.

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, a scos la iveală detalii neștiute până acum din copilăria și adolescența sa: „Tatăl joacă un rol foarte important în viața unei fete. Cu toate acestea, eu nu am obișnuit să vorbesc foarte mult despre tatăl meu. Am facut-o, acum, de curând pentru că știu că experiența mea este experiența multor fete care și-ar fi dorit să audă de la tatăl lor că sunt îndeajuns de bune și că nu trebuie să facă nimic să merite dragostea lor, trauma care ajunge să te urmărească toată viața și să îți controleze alegerile.” – și-a început Andreea Raicu confesiunea pe Instagram, acolo unde a postat și o fotografie cu tatăl său.

Andreea Raicu, declarații emoționante despre relația cu tatăl său

„Nu mai eram acel copil minunat doar pentru că eram copilul lui. În timp, a trebui să muncesc mult să-i demonstrez că merit să fiu apreciată, iubită, că sunt demnă de dragostea lui. Trebuia să arăt că fac tot posibilul prin notele pe care le luăm la școală, prin răspunsurile la întrebările care îmi erau mereu  adresate, din pictură, muzică clasică, poezie, literatura… Trebuia să arăt că sunt foarte bună și că știu răspunsul la orice. Deși mă chinuiam din răspunteri să fac față asaltului continuu de provocări, paradoxal cea mai mică greșeală făcea că totul să pălească, lucru care mă făcea nedemna de dragostea mult dorită. Am crescut și această cursă a devenit din ce în ce mai aprigă. Nimic nu mai era îndeajuns, iar asta a stârnit în mine această dorință fantastică de a face atât de multe.

Andreea Raicu, declarații emoționante despre relația cu tatăl său

Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este madru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau  momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile. Dar el nu a știut să o facă, și nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu știa cum să mi-o arate, își dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reușit, dar a lăsat și urme, o presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare”, – a scris Andreea Raicu pe blogul său.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter