Andreea Marin şi Ştefan Bănică: Un divorţ scăpat de sub control

De Diana Zagrean, pe

Divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică a ocupat prima pagină a ziarelor, revistelor şi emisiunilor băgătoare de seamă în ciorba altora încă de la anunţul oficial. Dar semnele erau acolo demult şi poate tocmai persoana care trebuia să fie cea mai atentă la ele a fost ajunsă din urmă de propria faimă.
Deşi toată lumea s-a prefăcut şocată până la lacrimi de divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănica, atât presa cât şi opinia publică aveau toate motivele să se aştepte la un astfel de rezultat. Aşa cum am arătat într-un articol anterior, semnele care prevesteau furtuna erau demult făcute publice.
Citeşte şi Ştefan Bănică şi Andreea Marin: Radiografia unui divorţ anunţat. Vezi primele semne
Andreea Marin Bănică nu a fost niciodată omul care să exagereze cu declaraţiile de iubire în prime time şi nici nu a fost genul de soţie care să îşi exprime dragostea neţărmurită peste tot în ziare şi la televizor. Asta poate pentru că Andreea Marin a făcut carieră în televiziune şi pentru că este o doamnă.
Pe de altă parte, declaraţiile zânei cu privire la posibilitatea unui divorţ, sau explicaţiile obscure despre cum o femeie trebuie să fie puternică şi să nu simtă că viaţa s-a sfârşit odată cu un mariaj eşuat au ridicat câteva sprâncene la momentul respectiv.
Şi declaraţiile ei nu s-au oprit aici. Tăvălugul a continuat să ruleze şi explicaţiile ei au stârnit, în mod logic, întrebări tot mai dese, în interviuri, despre starea căsniciei divei.
Pe principiul „nu iese fum fără foc”, Andreea Marin nu s-a sfiit deloc să vorbească despre depresia ei postnatală în interviuri şi s-a prezentat ca un om puternic, o supravieţuitoare, dar totuşi, un om.
Vezi aici interviul exclusiv oferit de Andreea Marin Bănică pentru Unica.ro în care vorbeşte despre greutăţile din viaţa ei.
Dezvăluirea tot mai deasă a slăbiciunilor şi a părţii umane din vedeta Andreea Marin nu aveau cum să nu stârnească anumite întrebări.
Nici Ştefan Bănică nu a fost tocmai zgârcit cu declaraţiile uşor misterioase.
Nu demult, vedeta declara că „prioritatea numărul unu ar trebui să fie copiii”, fapt care a stârnit un nou val de supoziţii şi întrebări legate de felul în care decurge viaţa de familie a lui Ştefan Bănică şi Andreea Marin.
Apoi, la întoarcerea din Dubai, Ştefan Bănică a dat un răspuns foarte ironic şi plin de tâlc la întrebarea „Unde este Andreea”. Felul şi tonul în care a repetat întrebarea reporterilor putea fi interpretat în atâtea feluri încât vă las să apreciaţi singuri ce a vrut, de fapt, să zică.

Ceea ce puteam doar bănui după lansarea piesei „Ce e dragostea” a devenit puţin mai aproape de certitudine odată cu această întrebare retorică şi misterioasă.
Citeşte mai departe şi află cum au reacţionat Andreea Marin şi Ştefan Bănică după ce au fost asaltaţi de paparazzi şi presă la întoarcerea din Dubai, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter