Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Jennifer Lopez și Ben Affleck în Italia

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 iulie 2022, 11:00

Aflați în vacanță în Italia, Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, au avut parte de o mare surpriză. Cei doi s-au întâlnit pe o strada a insulei Capri cu Jennifer Lopez și Ben Affleck. 

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere în stațiunea Saint Tropez din Franța, Jennifer Lopez și-a continuat vacanța alături de Ben Affleck în Italia. Celebrul cuplu a ales să petreacă câteva zile într-o destinație exclusivistă din sudul peninsulei, insula Capri.

Cei doi au făcut un tur al insulei, în timp ce erau filmați și fotografiați. Aceștia s-au ținut de mână ca doi tineri îndrăgostiți pe tot parcursul vizitei, iar la un moment dat au intrat într-un magazin de bijuterii.

La un moment dat, în spatele lor au apărut Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta noastră a fost surprinsă cu o pălărie de vară pe cap și cu ochelari de soare.

Citește și: Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Ce-a spus vedeta despre omul de afaceri

Cum a comentat CTP gestul scrimerei Ana Maria Popescu, care a refuzat să dea mâna cu ministrul sportului, Eduard Novak

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu – nimeni nu se aștepta

Jennifer Lopez a confirmat relația cu Ben Affleck

Chiar de ziua ei, pe 24 iulie, J. Lo a publicat prima imagine cu Ben Affleck după împăcare. Cei doi s-au logodit în 2002 și ar fi trebuit să se căsătorească în 2013, însă în 2004 s-au despărţit oficial. În cei 17 ani care au trecut de atunci, ambii și-au format familii, au avut copii, dar și mai multe relații. După despărțirea de Alex Rodriguez, Jennifer Lopez s-a împăcat cu Ben Affleck, iar cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată.

J Lo. și Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Gigli. În 2002 s-au logodit, dar doi ani mai târziu, chiar înainte de nuntă, s-au despărțit. Actorul s-a căsătorit cu Jennifer Garner și au împreună trei copii. În 2015 s-au separat, dar au rămas prieteni. Affleck a început să aibă probleme cu alcool, iar fosta soție i-a fost alături și l-a internat de trei ori într-o clinică de dezintoxicare.

La rândul ei, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony în 2004. Artista a dat naştere gemenilor Max şi Emme în 2008, iar în 2012 au anunţat divorţul. Actrița a mai fost căsătorită de două ori înainte, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, în perioada 1997-1998, și cu dansatorul Chris Judd, în perioada 2001-2002.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Vezi şi locuri de vizitat în Milano – cele mai apreciate obiective turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter