Andreea Marin, destăinuiri despre iubirile din tinerețe: „Oare ce om fi văzut unul la altul?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 aprilie 2021, 13:11

Andreea Marin și-a obișnuit publicul cu destăinurilie sincere din parcursul vieții ei de până acum. Vedeta de televiziune nu și-a ascuns niciodată poveștile mai triste prin care a trecut, iar recent, a făcut câteva mărtuisiri legate de fostele iubiri din tinerețe.

Ea spune că s-a întâmplat să reîntâlnească foști parteneri de care a fost la un moment dat îndrăgostită și să constate că nu înțelege ce a atras-o atunci la bărbatul respectiv.

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: ‘Oare ce oi fi văzut la el?!’. Întrebarea se poate și reciproc: ‘Oare ce o fi văzut el la mine?!’. Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe. Nu știu câtă importanță are că un om are ochii verzi, cuceritori, nu? Până la urmă, e un criminal. Punct. Și aici s-a terminat povestea de iubire”, a povestit Andreea Marin, în cadrul unui interviu acordat lui Alexandru Răducanu, la Canal 33.

Andreea Marin a mai vorbit și despre etapele prin care o fată trece pentru a deveni femeie. Vedeta s-a dat pe sine ca exemplu, mărturisind că ea a devenit femeia care este astăzi asumându-și toate obstacolele și greutățile din viață.

Citeşte și: Barby Kelly, fosta componentă a trupei „The Kelly Family”, a murit la 45 de ani

Citeşte şi: Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19: „L-am luat din spital”

Citeşte şi: Compozitorul Jim Steinman s-a stins din viață la 73 de ani

Citeşte şi: Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să devină din nou părinți: „Ea-l mai vrea pe al 10-lea și gata!”

„Nu cred că poți vorbi despre asumarea de a deveni femeie până nu te lovești de greutăți în viață. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, care o maturizează. Nu e un moment al vieții. E o frumusețe a asumării, una pe care o lasă greutățile pe chipul nostru, pe sufletul nostru. Devenim mai blânde, mai calde, mai atente la alegerile pe care le facem, mai înțelepte. Cel puțin, asta s-a întâmplat în cazul meu. Am avut momente în viață care mi-au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva, să văd care a fost lecția și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă ridurile își făceau loc pe chipul meu”, a mai explicat Andreea Marin.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter