Andreea Marin, despre a doua sarcină: „Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 iulie 2021, 17:01

Andreea Marin (46 de ani) și Adrian Brâncoveanu (36 de ani) formează un cuplu de aproape 5 ani. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa.

Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în Podcastul lui Damian Drăghici.

Andreea Marin, despre a doua sarcină: „Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

Din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior (52 de ani), Andreea are o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 13 ani. De curând, prezentatoarea TV a vorbit despre a doua sarcină. „Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta.

Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars, potrivit Spynews.

În martie 2021, în Podcastul lui Damian Drăghici, întrebată ce nu a făcut până acum, dar își dorește să facă, Andreea a răspuns: „Al doilea copil. (…) Mi-aș dori tare mult. Să vedem ce planuri are Dumnezeu”.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Citește și:

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Prezentatoarea TV a pierdut două sarcini în trecut

Cu mai mulți ani în urmă, prezentatoarea TV a suferit două pierderi de sarcină. Înainte de a prezenta emisiunea Surprize, surprize, Andreea a pierdut prima ei sarcină, în timpul primului mariaj, cu directorul de marketing Cristian Gheorghiță.

Ulterior, în timpul mariajului cu Ștefan Bănică Junior, Andreea a pierdut o a doua sarcină. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație și, pentru prima oară după foarte mulți ani, simțeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros decât niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.

Nu-mi găseam liniștea și mintea mea derula la nesfârșit: și dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, și ultima șansă”, mărturisea Andreea Marin în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter