Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 15:14

Între prezentatoarele de televiziune Andreea Marin (46 de ani) și Mihaela Rădulescu (51 de ani) a existat întotdeauna un conflict. Invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Mădălin Ionescu SHOW, Andreea Marin a vorbit despre neînțelegerile dintre ea și Mihaela Rădulescu.

„Viața le rezolvă pe toate. Până la urmă, fiecare e la locul său. Cum îți creezi drumul în viață… pe el mergi! Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu… da… nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea… În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, a mărturisit Andreea Marin.

În anul 2017, Andreea și Mihaela au făcut parte din același proiect TV, emisiunea Uite cine dansează!, Mihaela în calitate de prezentatoarea, alături de Cabral Ibacka (43 de ani), iar Andreea în calitate de jurat al competiției.

Andreea Marin, declarații surprinzătoare despre Mihaela Rădulescu

„Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei. Fiecare avea rolul bine determinat. Nu a avut nicio importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat. Am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant…

Îmi place dansul. Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nicio relevanță treaba asta pentru mine. Eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionist! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”, a mai spus Andreea Marin.

La un moment dat, în presă au apărut mesaje în care Mihaela a numit-o pe Andreea „vită”. „Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă…

Citește și:

Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

Actorul Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica bebelușei Cristina

Cu cine seamănă fiica lui Smiley și a Ginei Pistol: „Atunci când zâmbește..”

Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună. Eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a mai spus Andreea Marin.

Întrebată dacă a mai existat un om în televiziune care să i se pară atât de intruziv sau deranjant, Andreea a mai spus: „Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist!”.

„Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție.

Nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin.

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Junior

Între anii 1997 și 1999, Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu. După despărțirea de aceasta, timp de 5 ani, artistul a format un cuplu alături de Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul copil, un fiu, Radu Ștefan (19 ani).

Ștefan și Camelia s-au despărțit în anul 2005. Ulterior, actorul a format un cuplu cu Andreea Marin, alături de care are o fiică, Ana Violeta (13 ani). După despărțirea de prezentatoare, Ștefan s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva (36 de ani), alături de care are un fiu, Alexandru (2 ani).

De aproape 5 ani, Andreea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu (36 de ani). „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu.

Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în Podcastul lui Damian Drăghici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter