Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 11:05

Mama Andreei Marin (46 de ani) s-a stins din viață în brațele prezentatoarei TV, când aceasta din urmă avea doar 9 ani, în urma unui accident rutier. Vedeta de televiziune se afla și ea în mașină în momentul impactului cu un autobuz.

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei. Mama a sărit ca să ne apere pe noi [pe ea și pe sora ei mai mică, Cristina], iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi.

Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Mama prezentatoarei TV s-a stins din viață în 1984, la vârsta de doar 35 de ani. În mașină se afla și sora mai mică a Andreei, Cristina, atunci în vârstă de 4 ani. „S-a stins în brațele mele, până să ajungem la spital. Atunci am înțeles că trebuie să fiu mamă pentru sora mea.

Asta m-a ajutat, de-atunci încoace, să construiesc, să nu ascult vorbele din jur”, mai povestea Andreea Marin în trecut. „Scopul meu este să îmbătrânesc frumos. Asta vreau de la viață: să îmbătrânesc frumos”, a mai completat atunci.

„Amintirea cea mai pregnantă pe care o am legată de mama mea este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic.

Citește și:

Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

Actorul Denis Ștefan, tată pentru a doua oară! Primele imagini cu burtica bebelușei Cristina

Cu cine seamănă fiica lui Smiley și a Ginei Pistol: „Atunci când zâmbește..”

O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta”, mai spunea prezentatoarea TV, în urmă cu ceva timp.

Andreea este mama unei fiice, Ana Violeta (13 ani), din mariajul cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani). De aproape 5 ani, Andreea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu (36 de ani).

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în Podcastul lui Damian Drăghici. Întrebată apoi de Damian ce nu a făcut până acum, dar își dorește să facă, Andreea a răspuns: „Al doilea copil. (…) Mi-aș dori tare mult. Să vedem ce planuri are Dumnezeu”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter