Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 iulie 2021, 16:11

În cadrul segmentului Maria întreabă, adulții răspund, din cadrul emisiunii La Măruță, Andreea Marin (46 de ani) a vorbit, printre altele, despre fostele sale mariaje, dar și despre actuala soție a lui Ștefan Bănică Junior (53 de ani), Lavinia Pîrva (36 de ani).

Andreea și Ștefan au fost căsătoriți între anii 2006 și 2013 și au împreună o fiică, Ana Violeta (13 ani). În anul 2017, Ștefan s-a recăsătorit cu Lavinia. Perechea are împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de 2 ani. Artistul mai are un fiu, Radu (19 ani), din fosta relație cu Camelia Constantinescu.

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Andreea formează de aproape 5 ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu (36 de ani). „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu.

Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în Podcastul lui Damian Drăghici.

Intervievată de fiica Danilei Gyorfi, Maria, Andreea a mărturisit că nu are regrete. „Se întâmplă în viață să nu îți meargă căsnicia. Eu am ales să trăiesc în frumos.

Sunt și lucruri care ne despart, nu doar care ne unesc. Ideea e să fim sinceri cu noi. Nu am nici cel mai mic regret că m-am despărțit. Decizia a fost a mea”, a spus vedeta TV.

Citește și:

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

În 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998 au divorțat. După despărțirea de Ștefan, între anii 2014 și 2017, Andreea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk.

După ce Maria i-a zis că seamănă cu actuala parteneră de viață a lui Ștefan Bănică Junior, Andreea a spus: „Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut! Trăiesc în prezent”.

Tot în emisiunea La Măruță, în februarie 2021, Andreea mărturisea că, dacă s-ar afla cu Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva pe o barcă în mijlocul Oceanului și ar fi nevoită să arunce pe cineva în apă pentru a se salva, ar arunca-o pe Mihaela.

„Nu e deloc de rău pentru că știe să înoate”, a spus Andreea. „Tot ce facem aici este o glumă. Sper că se înțelege acasă. Răspunsul meu a fost fără ezitare. Știe să înoate, nu e în pericol.” Apoi, Măruță i-a atras atenția că în Ocean sunt și rechini. Întrebată dacă s-a gândit la asta, prezentatoarea TV a glumit: „În taină mă gândesc”.

Cătălin a completat: „Da, dar pe barcă rămâi cu Lavinia”, iar Andreea a răspuns fără să ezite: „Așa, și? Suntem în familie. Totul e ok!”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter