Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 13:20

Andreea Esca (48 de ani) și-a schimbat coafura. Celebra prezentatoare a știrilor de la PRO TV a decis să aleagă o altă pieptănătură, renunțând la cărarea într-o parte cu care și-a obișnuit publicul telespectator de mai bine de 20 de ani de când prezintă buletinul de știri de la ora 19.

La scurt timp după ce știrista a postat o fotografie cu noul look pe rețelele sociale, internauții au reacționat în diverse moduri, unii dintre ei declarându-se nemulțumiți de schimbarea făcută:

„Freza asta te face mai bătrâna… îmi place mai mult cea anterioară.” , „Nici freza asta, nici culoarea rochitei, nu te avantajează!”, „Să nu îți mai faci coafura asta!!! O vrem pe Andreea noastră!” – au scris unii dintre fanii Andreei în dreptul pozei cu noua coafură.

Vedeta de televiziune a PRO TV-ului nu face des schimbări de look, fiind adepta unui stil personal pe care ea îl consideră potrivit felului ei de a fi și jobului pe care îl are.

Esca a vorbit în urmă cu câțiva ani despre fidelitatea ei pentru aceeași coafură și spunea atunci că nu este nicidecum vorba despre vreo obligație contractuală, așa cum speculau gurile rele.

„Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a placut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fata mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală”, a explicat jurnalista, în 2013.

Citeşte şi: Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților

Citeşte şi: Cu ce bărbați celebri a format Alexandra Dinu cupluri în trecut

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc. Când va avea loc marele eveniment

Citeşte şi: Cauza oficială a morții prințului Philip. Ce scrie în certificatul de deces

Criticii de modă sunt de părere că stilul Andreei Esca i se potrivește, dar vedeta ar mai putea face câteva schimbări la modul în care combină hainele.

„Andreea Esca are un stil al ei care poate părea depășit de multe ori, dar, în primul rând, prin ceea ce face, ea nu are cum să aibă vreo altă coafură vreodată. Interpretările sunt foarte puține cele care se pot face. Este bine așa. Ea are câteva zone, este ori în acea zonă de imprimeuri care o prind bine, îi place mult zona florală. Ce aș face diferit în ce face ea? Nu aș purta cizme niciodată. Mi se pare că o femeie minionă care este bine proporționată nu are de ce să poarte acele cizme. Cizmele acelea până la genunchi. Ea poate să poarte și balerini, nu este nicio problemă, poate să poarte și tocuri. Și încă o sugestie pe care aș avea-o este ca atunci când poartă culoare să poarte și pantofii colorați. Adică să nu poarte pantofi negri dacă are rochie roșie. Lucru pe care îl mai face”, a spus Iulia Albu, în urmă cu câteva săptămâni, în rubrica „Marțea neagră” din emisiunea lui Cătălin Măruță, difuzată la Pro TV.

Vezi noua coafură a Andreei Esca în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter