Andreea Esca este copia fidelă a bunicii sale, Margot

De Unica.ro, pe

În mediul online, cu ocazie Zilei Internaționale a Dorului, celebrată pe 13 mai, Andreea Esca (48 de ani) a publicat o fotografie de colecție cu bunica ei, Margot. Urmăritorii prezentatoarei TV n-au putut să nu observe similaritățile dintre jurnalistă și bunica ei. „De ziua dorului ❤️ #13mai #Margot #bunica #mea”, a scris în dreptul imaginii.

Andreea Esca este copia fidelă a bunicii sale, Margot

„Același zâmbet magnetic!; Andreea, cu bunica ta semeni!; Frumoși bunici!; Dar ce semeni cu bunica ta la gură! Extraordinar! Același zâmbet larg și luminos!; Stil, rafinament!; Câtă eleganță în fotografia aceasta!;

Cu ea semeni! Eleganță și naturalețe!; Semeni leit cu ea! Ce frumoasă!; Bunica are zâmbetul și privirea sclipitoare pe care le aveți și dumneavoastră; Uitându-mă mai bine la poze, chiar și pomeții, nasul, bărbia, zâmbetul.

Ce să mai, semeni leit cu bunica ta Margot!; Wow, aceeași bărbie și același zâmbet!!! O femeie superbă! Îi semănați!; Frumusețea și eleganța le-ai moștenit de la ea, presupun…”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Alături de arhitectul și omul de afaceri Alexandre Eram (50 de ani), prezentatoarea TV are doi copii, o fiică și un fiu, Alexia (20 de ani) și Aris (17 ani).

Citește și:

Cum arată acum Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei?

„Pe vremea mea, nu exista nicio carte de parenting și niciun curs. Pur și simplu a fost așa la intuiție. Eu cred că cea mai importantă treabă într-o relație cu un copil și cu un alt om, de fapt, este să-l iubești. Mă refer la tot felul de iubire.

Cred că dacă iubești oamenii îți ies lucrurile bine. Și să și transmiți asta. Să n-ai, nu știu, mândrie, ceva care să te facă să-ți reții sentimentele. Pe de altă parte, nu cred că trebuie să mergem nici în extrema în care să-i spui copilului în fiecare zi te iubesc. (…)

Se uzează atât de tare, încât nu mai are nicio valoare adevărată. (…) Cred că e important să-i faci să simtă că îi iubești. Singur, să le spui, dar nu tot timpul. Ce mai cred că e important e să-i asculți. Să vorbești cu ei, să le pui niște limite”, a declarat știrista în podcastul Mihai Petre Show.

Andreea Esca: „Să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil”

„Mai cred că trebuie să fii extrem de prieten, dar să nu confunzi totuși relația și să crezi că sunteți mai mult prieteni decât părinte-copil. Să impui niște reguli, niște limite de care să ții seama, să ții cont.

Am făcut un interviu acum foarte mulți ani, cred că avea Alexia 2 ani, cu un pediatru foarte mare care, de altfel, a scris multe dintre cărțile acestea pe care toate femeile însărcinate le citesc acum.

Apropo de reguli, îmi spunea că foarte mulți părinți își imaginează că, dacă sunt foarte toleranți cu copiii și le acceptă tot felul de lucruri, copilul o să creadă că ei sunt foarte mișto. (…) Studiile lor arătau că acei copii, când vorbeau despre acei părinți, spuneau: «A, nu le pasă de mine, pot să fac ce vreau».

Ei apreciază, chiar dacă se răzvrătesc, chiar dacă se supără, chiar dacă țipă, chiar dacă nu știu, apreciază dacă simt autoritate și că le pui niște limite. Ei resimt asta ca: «Îi pasă de mine».”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter