Andreea Bănică s-a pozat complet goală în cadă. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 08 ianuarie 2019, 14:44
Andreea Bănică și-a șocat fanii cu ultima fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista a lăsat toate inhibițiile deoparte și a început anul 2019 într-o formă de zile mari, mai exact... goală în cadă.

Andreea Bănică arată impecabil la cei 40 de ani împliniți și se laudă cu o siluetă sculptată. Urmând trendul momentului, artista, aflată într-o vacanță exotică în Maldive, s-a fotografiat complet goală în cadă, singurul accesoriu fiind o floare prinsă în păr.

Andreea Banica - goala in cada

Andreea Bănică a făcut deliciul bărbaților care i-au admirat formele voluptoase, în timp ce femeile au fost destul de critice cu fotografia îndrăzneață postată de artistă: „Playboy scrie pe tine!”, „Chiar până aici s-a ajuns, încât să vă dezbrăcați goale…Rușine! Că ai o vârstă”, „Asa arată o mama cu doi copii?!”, „Cineva are nevoie de bani”, „Te lauzi degeaba că ești frumoasă, soțul tău a căutat în alte femei ceea ce nu avea acasă” – au fost doar câteva dintre mesajele fanelor. Andreea Bănică, deloc deranjată de comentariile acide, a dat o replică ironică și binemeritată: „Le-am dat subiect de bârfă câteva zile” – a scris cântăreața.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter