Andreea Bănică, despre pictorialul nud: „Ședința foto a fost un șoc pentru mine”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 17 octombrie 2019, 17:04
Andreea Bănică a vorbit sincer și deschis despre pictorialul nud pe care l-a realizat cu mai mulți ani pentru o publicație de profil. Artista susține că i-a fost foarte rușine și nu a ieșit din casă câteva zile după apariția respectivului număr al revistei.

Andreea Bănică, în vârstă de 41 de ani, a pozat nud pentru revista Playboy, iar soțul și tatăl său au susținut-o: Inițial n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, – a mărturisit Andreea Bănică, pentru click.ro.

Andreea Bănică, despre pictorialul nud: "Ședința foto a fost un șoc pentru mine"

”Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, – a mai declarat Andreea Bănică, conform sursei citate.

Andreea Bănică a pozat nud pe vremea când făcea parte din trupa Exotic, aspect care a contribuit la destrămarea formației, colegele sale, Claudia Pătrășcanu și Julia Jianu, nefiind de acord cu apariția sa provocatoare: ”Fetele au considerat că e o chestie care nu le avantajează pe ele și au decis singure, fără să-mi spună nimic. M-am trezit dimineața, pe toate posturile de televiziune se spunea că trupa Exotic s-a spart, iar eu nu știam nimic. Fetele n-au suportat ce am făcut eu, au vrut să cânte singure, au mers în paralel cu mine”

Andreea Bănică nu a dezvăluit suma de bani pe care a primit-o pentru ședința foto, însă a recunoscut că a fost printre cele mai bine plătite vedete care au apărut pe coperta celebrei publicații, cu banii primiți reușind să-și ia un apartament: ”Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”. – a mai spus Andreea Bănică la emisiunea Click! Live.

Vezi mai multe poze cu Andreea Bănică în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter