Andreea Bălan și Elena Gheorghe, criticate dur de Oana Zăvoranu

De Unica.ro, pe

În decembrie 2020, Oana Zăvoranu (48 de ani) și-a lansat propriul canal de YouTube. Actrița postează săptămânal videoclipuri în care vorbește despre activitatea din online a mai multor vedete. În cel mai recent videoclip, Oana a vorbit despre Andreea Bălan (37 de ani) și Elena Gheorghe (35 de ani).

Andreea Bălan și Elena Gheorghe, criticate dur de Oana Zăvoranu

„Face muzică de când se știe, de mică, chiar asta a muncit de mică. (…) Eu nu o mai recunosc pe fata asta ca fiind artist”, a spus Oana despre Andreea Bălan. „Penibil pentru că folosești copiii, copiii puși de mici [în postările de promovare]. (…)

Fata o să creadă că în viață va trebui să facă și ea ce a văzut la mama. (…) Cred că de multe ori stau cu copilul pentru că nu le dau bani, sau iau bani mai mulți, și atunci forjează și copiii, e de plâns”, a adăugat Oana.

„Face reclamă și la ceai. (…) Aici zici că este anorexică și că n-a mâncat de mult timp, dar ea bea ceaiul și se simte super relaxată. Voi nu vă uitați că ea are 24 de kile cu rochia aia cu tot?”, a completat.

„E panou publicitar la ea pe pagină. Cum poți să te dai [pe păr] cu ceva ce îți recomandă ea, care are părul ca o mătură. Blondele, din cauza decoloratului, au niște mături de păr. Nu știu dacă am văzut blondă cu păr superb”, a mai spus Oana.

Citește și:

Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre Oana Roman

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

„Cântă bine. Elena chiar are voce, vine dintr-o familie serioasă, mai scoate câte o piesă, mai apare pe la TV. Simpatică, chiar simpatică fata. Ok, la locul ei, non-conflictuală. Însă mocangește și ea tot ce poate, cu soțul, cu copiii”, a spus Oana despre Elena Gheorghe.

Despre o postare în care Elena promovează o pereche de papuci, Oana a mai spus: „Ce să faci tu, femeie, cu piciorul ăla, zici că ți-am dat cu ciocanul peste fiecare deget și ți-am făcut degetele mov.

Ești o femeie finuță, ce-i cu ciocanele alea? Ce faci cu trențele alea pe tine? Tu te-ai dilit? Tu ai uitat să fii artistă și femeie, chiar dacă ai copii”, a încheiat actrița. În postarea respectivă, Elena are pedichiura de un albastru metalic.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter