Andreea Bălan, primele declarații despre căsătorie după divorț

De Unica.ro, pe

Din vara anului 2020, Andreea Bălan (36 de ani) formează un cuplu cu Tiberiu Argint (36 de ani). Tânărul este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (38 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Andreea și Sonia sunt foarte apropiate. Pe contul personal de Instagram, Sonia a publicat o fotografie alături de Andreea. În dreptul ei a scris: „Într-o după-amiază însorită… #cumnățele”. Recent, în emisiunea Star Matinal, Andreea a vorbit despre relația cu Tiberiu și despre căsătorie.

Andreea Bălan, primele declarații despre căsătorie după divorț

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție. Învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva.

Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, a spus Andreea Bălan în cadrul emisiunii Star Matinal, relatează Spynews.

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se așază. Toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniștită și vreau ca această latură a vieții mele să o țin pentru mine.

Toată viața mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, așa că am hotărât acum ca această parte să o țin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să țin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, mai spunea cântăreața anul trecut, în emisiunea Xtra Night Show.

În martie 2020, Andreea și actorul George Burcea (32 de ani), tatăl fiicelor ei, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an), au confirmat că s-au separat. În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub.

Tiberiu a confirmat relația cu Andreea în mediul online

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Tiberiu a publicat pentru prima dată în mediul online o fotografie cu solista. Fotografia este, de fapt, un colaj. Alături de imaginea cu Andreea se află o fotografie cu mama și cu sora lui. Pe imagine, Tiberiu a scris: „La mulți ani tuturor femeilor și mamelor”. În fundal, bărbatul a pus piesa Unstoppable (De neoprit) a artistei SIA.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit? „Copiii lor sunt foarte apropiați”

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter