Andreea Bălan iubește din nou! A fost surprinsă cu noul iubit la plajă, în Vama Veche

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2020, 14:02
Andreea Bălan pare să își fi găsit din nou fericirea. Artista a fost surprinsă în Vama Veche alături de un alt bărbat pe care l-a sărutat și l-a ținut de mână.

Deși se află în plin proces de divorț cu George Burcea, Andreea pare să fi lăsat grijile deoparte și să se distreze de minune alături de fratele unei prezentatoare de televiziune.

Potrivit Cancan, cântăreața ar trăi o nouă poveste de dragoste, de data aceasta cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, de aproape trei săptămâni.

Tiberiu este manager de vânzări la o companie de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Conform sursei citate, între cei doi lucrurile par a fi destul de serioase, într-atât încât Andreea Bălan l-ar fi prezentat pe Tiberiu fiicelor sale, Ella și Clara.

Deși au încercat să își țină relația departe de ochii lumii, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost văzuți la Vama Veche, unde s-au îmbrățișat și sărutat.

În urmă cu câteva luni, Andreea Bălan anunța că s-a despărțit de George Burcea, după ce acesta i-a aruncat cuvinte grele și a părăsit casa în care locuia cu artistă și cele două fetițe pe care le au împreună. În prezent, cei doi se află în plin proces de divorț.

Vezi în Galeria FOTO cum arată noul iubit al Andreei Bălan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter