Andreea Bălan a făcut declarații în exclusivitate despre fosta relație: „Îmi doresc să fim ambii…”

De Bianca Prangate, pe

Andreea Bălan mereu ne-a cucerit cu sinceritatea ei. Este genul de femeie care nu se teme să fie vulnerabilă și să învețe din greșeli.

Pe plan amoros, nu a fost întotdeauna norocoasă. Relația cu fostul soț i-a adus însă două fetițe absolut minunate: Ella și Clara. În prezent, ambele sunt la grădiniță și sunt pasionate de muzică și dans, asemenea mamei lor. Mama Andreei Bălan a ajutat-o adeseori cu cele două copile, după cum ne-a spus Andreea în interviul exclusiv din ediția de iunie a revistei Unica, pe a cărei copertă și apare.

„De la început, din prima zi de viaţă a Ellei, mama mea mi-a fost alături de noi, iar de când avea Ella trei luni până recent, am avut o bonă ziua”, a povestit Andreea Bălan. „Acum a devenit foarte uşor, deoarece au crescut, merg la grădi de la 09:00 la 17:00, iar seara sunt eu şi cu mama”.

Citește și: A apărut revista Unica de iunie! Andreea Bălan, mai senzuală ca niciodată pe copertă

Citește și: Andreea Bălan, declarații în exclusivitate despre imaginea ei puternic sexualizată din adolescență: „Am înţeles mai târziu…”

Citește și: Andreea Bălan ne-a spus dacă le-ar lăsa pe fiicele ei să intre în industria artistică înainte de 18 ani: „Le voi încuraja să…”

Citește și: EXCLUSIV! Jean Gavril și soția lui, Bianca, au făcut anunțul cel mare: vor deveni părinți

Însă fosta relație nu i-a adus Andreei doar bucurii, ci și bârfe și scandaluri obositoare. Când am întrebat-o despre acest lucru, ea a spus: „Nu-mi plac zvonurile şi bârfele tocmai din acest motiv nu le voi discuta. Îmi doresc să fim ambii liniştiti şi fericiţi pentru copiii noștri, fiindcă avem două fete superbe care au nevoie de toată dragostea şi atenția noastră”.

Descoperă interviul integral cu Andreea Bălan în revista Unica de iunie. Revista se găsește la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter