Andreea Bălan ne-a spus dacă le-ar lăsa pe fiicele ei să intre în industria artistică înainte de 18 ani: „Le voi încuraja să…”

De Bianca Prangate, pe

Andreea Bălan este una dintre cele mai populare artiste din România, cariera ei începând cu trupa Andrè în anii ’90, când era o adolescentă, și continuând cu succes ulterior.

Devenind faimoasă la o vârstă încă fragedă, Andreea Bălan a fost mereu în lumina reflectoarelor, fiecare mișcare a ei fiind analizată. Fiicele ei, Ella și Clara, au și ele valențe pentru lumea artistică, așa că am vrut să descoperim dacă Andreea ar fi de acord ca ele să pășească în această industrie înainte să devină adulți, așa cum a fost și cazul ei.

În interviul realizat cu Andreea Bălan în revista Unica de iunie, pe a cărei copertă și apare, ea ne-a vorbit mai multe despre acest lucru. „Problema nu este neapărat că eu am început devreme, ci faptul că atunci cand începi să munceşti de la o vârstă atât de fragedă, ratezi anumite trăiri ale vârstei”, recunoaște ea.

Citește și: Andreea Bălan, declarații în exclusivitate despre imaginea ei puternic sexualizată din adolescență: „Am înţeles mai târziu…”

Citește și: EXCLUSIV! Jean Gavril și soția lui, Bianca, au făcut anunțul cel mare: vor deveni părinți

Citește și: Claudia Pătrășcanu și-a scos pantofii la vânzare. Cât cere pe încălțămintea pe care nu o mai poartă

Citește și: EXCLUSIV! Andreea Bălan a destăinuit totul în cel mai recent număr al revistei Unica

„Sunt convinsă că cel puţin una dintre fete, dacă nu ambele, vor dori să fie artiste într-un fel sau altul – Clara cântă mereu, iar Ella dansează”, a zis Andreea Bălan. „Este foarte important să le ofer iubire şi căldură şi să le las să se bucure de copilărie şi de adolescenţă. Le voi încuraja să facă atât cât doresc ele, un copil trebuie tratat cu respect şi dacă nu îşi mai doreşte ceva, nu trebuie împins sau convins”.

Andreea a vorbit cu multă iubire despre cele două fiice ale ei, spunând cât de important este pentru ea ca micuțele să știe că sunt iubite: „E foarte important pentru mine ca ele să se simtă iubite şi să ştie că ele sunt tot. Îmi doresc să fie empatice, fericite, să se dezvolte cu bunătate şi să facă ceea ce simt şi îşi doresc. Cu ele am simţit iubirea necondiţionată si am învățat să am răbdare. Ador să petrec timp cu ele și să ne jucăm. Ella îmi seamănă mult fizic, este foarte sensibilă ca mine şi este mai boemă. Clara îmi seamănă ca şi comportament, fiind foarte năzdrăvană, cu o personalitate foarte puternică. Dacă nu e ca ea, face ce face şi tot ca ea trebuie să se întâmple”.

Descoperă interviul integral cu Andreea Bălan în revista Unica de iunie. Revista se găsește la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter