Andreea Antonescu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mesajul transmis de artistă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 mai 2021, 12:05
Andreea Antonescu a dezvăluit pe rețelele de socializare că s-a vaccinat împotriva COVID-19. Vedeta a imortalizat momentul și a publicat imaginea, alături de un mesaj pentru urmăritorii săi. 

Andreea Antonescu a explicat de ce a ales să se vaccineze împotriva COVID-19 pe rețelele de socializare, acolo unde a publicat și o fotografie din momentul imunizării. Vedeta a precizat că a luat decizia „de bună voie si nesilită de nimeni”, fără să fie parte a vreunui campanii de susținere a vaccinării.

„Știu că este un subiect delicat, sensibil, o alegere a fiecăruia! Eu am ales să fac vaccinul! Bănuiesc că această decizie va naște controverse și aș aprecia dacă veți ințelege că este hotărârea pe care am luat-o de bună voie si nesilită de nimeni, EU PENTRU MINE, fără a încerca să influențez pe cineva, fără a avea alte intenții, fără a fi remunerată în vreun fel!”, a transmis Andreea Antonescu.

„Îmi doresc doar să revin la viața fericită pe care o aveam înainte și pe care promit să o apreciez mai mult și bineînțeles, îmi doresc să renunț la mască! Gândiți-vă la sănătatea voastră și alegeți ce-i mai bine pentru voi!”, a mai spus artista.

Citește și: Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

Irina Columbeanu a revenit în mediul online după o pauză de un an

Actrița Olympia Dukakis a încetat din viață la 89 de ani

Cu cine a format Viviana Sposub un cuplu înaintea relației cu George Burcea

Cum au reacționat fanii Andreei Antonescu

În timp ce mulți dintre fanii artistei au apreciat gestul, unii dintre urmăritorii săi au avut reacții extrem de dure la adresa cântăreței: „Ești persoană publică. Dacă chiar nu voiai să influențezi nu postai”, „A luat mulți bani”, „Atunci nu trebuia postat. Oricum frumos cobai”, sunt câteva dintre comentariile acestora.

În plus, vedeta a fost taxată de internauți și pentru faptul că în fotografie apare fără masca de protecție.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter