Andreea Antonescu, în lacrimi, în emisiunea lui Măruță: ”E singurul lucru care mi-a mai rămas!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 iulie 2021, 11:25

Andreea Antonescu (38 de ani) a dezvăluit recent un amănunt emoționant din viața ei personală. Cântăreața a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut una dintre cele mai sincere declarații despre tatăl său, pe care l-a pierdut în urmă cu 20 de ani.

Fosta componentă a trupei Andre are deja opt tatuaje, dar vrea să-și mai facă unul în memoria tatălui ei. Vedeta spune că știe deja care va fi tatuajul și a explicat cum i-a venit ideea de a-l face.

„Mi-am dorit foarte tare să îmi tatuez numărul 57 pentru că este anul nașterii tatălui meu și totodată un număr care mă urmărește de mulți ani. M-am trezit într-o dimineață, după un vis foarte ciudat, era 5:57, am intrat pe google și când mi-a apărut mesajul ”angel 57”, nu m-a mai interesat să aflu altă însemnătate”, i-a spus Andreea lui Cătătlin Măruță.

Citeşte și: Iulia Albu, postare inedită pe Instagram: „La cererea publicului, o fotografie rară cu…”

Citeşte şi: Din ce trăiește David Pușcaș după ce a rămas fără sprijinul financiar ale mamei sale, Luminița Anghel

Citeşte şi: Natalia Oreiro, de nerecunoscut după ultima schimbare de look

Citeşte şi: Cadoul impresionant făcut de Smiley și Gina Pistol pentru micuța Josephine

Apoi, Andreea și-a reamintit cu multă tristețe de momentul decesului tatălui ei.

„Cea mai grea perioadă a vieții mele a fost perioada în care l-am pierdut pe tatăl meu, am fost efectiv devastată. Au urmat 4 ani de terapie. Era dimineața probei de limba și literatura română de la bacalaureat. Am susținut examenul, am plecat spre Galați. M-am oprit la o benzinărie și am cumpărat 2 ursuleți identici de pluș. Pe unul l-am ținut la căpătâiul lui până s-a terminat înmormântarea și pe unul l-am ținut și am plâns în el. E singurul lucru care mi-a mai rămas”, a continuat cântăreața.

Spre sfârșitul discuției cu Măruță, Andreea a recunoscut, cu ochii în lacrimi, ce mesaj ar dori să îi transmită tatălui ei: „În primul rând, i-aș spune de Sienna… și i-aș spune „iartă-mă”…”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter