Andreea Antonescu, despre relația cu Traian Spak: „El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 aprilie 2021, 11:18
După ce a fost eliminată de la „Survivor România”,  Andreea Antonescu a mărturisit că atât fiica ei, Sienna, cât și Traian Spak, fostul său soț, au susținut-o pe durata competiției. 

Andreea Antonescu (38 de ani) și Traian Spak s-au despărțit în 2019, după mai bine de 13 ani de relație. Însă cei doi au rămas buni prieteni, iar vedeta a mărturisit că tatăl fetiței sale, Sienna, a știut că urma să trăiască o nouă experiență în Republica Dominicană, la „Survivor România”.

„Da, cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copilului meu” a mărturisit Andreea Antonescu.

Și fetița sa, Sienna, a urmărit-o și a susținut-o pe mama sa pe timpul competiției de la „Survivor România”.

„Sienna mi-a spus că spus că a ținut pumnii foarte strânși când intram pe fiecare traseu și striga tare și mă încuraja sperând că o voi auzi. Mi-a spus că m-au susținut toți colegii ei de la școală. Am o gașcă întreagă de copii care mă așteaptă la Galați”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Andreea Antonescu, despre accidentarea de la „Survivor România”

Citește și: Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Actorul britanic Paul Ritter a încetat din viață la 54 de ani

Fiica Oanei Roman, întâlnire emoționantă cu bunicul ei, Petre Roman

S-a confirmat. Nelu Ploieșteanu a murit de COVID-19

Andreaa Antonescu a mai spus că accidentarea care a scos-o din competiție a stârnit îngrijorarea chiar și în rândul medicilor.

„Era foarte umflat, chiar a stârnit îngrijorare și din partea medicilor, care sunt obișnuiți mai mult decât mine cu diverse accidentări. Eu sunt foarte bine, experiența „Survivor România” e unică și o recomand tuturor, indiferent că sunt sau nu împătimiți ai sportului. Te trezește, te aduce la realitate, te face să apreciezi tot ceea ce ai în jurul tău” a povestit artista.

Relația dintre Andreea Antonescu și Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak au devenit un cuplu în anul 2005, iar în 2013 au decis să se căsătorească. Au împreună o fetiță, Sienna, în vârstă de 9 ani. Cântăreața a recunoscut că distanța a fost un adevărat impediment în căsnicia ei, iar în 2019 a anunțat că divorțează. Însă cei doi nu au reușit să se separe din punct de vedere, din cauza pandemiei.

„Nu știu când vom divorța, nu prea ține de noi. Din cauza pandemiei, Traian nu a putut veni în țară și o să mai dureze ceva până când vom face pasul ăsta. Nu e o precedură foarte complicată, vom face totul la notar și durează cam 45 de zile. Ne-am gândit să facem actele în State dar, acolo poate dura și doi ani, de când facem cererea, e mult prea complicat. Oricum, nu ne tatonăm de asta, când o să putem, când ne va permite pandemia și timpul, vom face și actele de divorț”, mărturisea Andreea Antonescu în urmă cu ceva timp.

„S-a dus romantismul, ca să zic așa, dar avem o relație super frumoasă. Suntem apropiați, suntem prieteni și vom fi mereu, doar avem un copil împreună. Avem o relație așa de mișto încât chiar zilele astea mama și fratele meu sunt la el în America. Au plecat pe 2 ianuarie și își fac acolo vacanța, până pe la sfârșitul lunii. Nu mai formăm un cuplu dar, vom fi mereu prieteni”, a declarat ea la începutul anului pentru impact.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter