Andreea Antonescu, despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea: “S-au despărțit strict pe probleme de droguri”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 septembrie 2020, 13:40
Andreea Antonescu s-a alăturat echipei de la „Ferma“, acolo unde l-a întâlnit pe George Burcea, bărbatul cu care prietena și colega ei de trupă, Andreea Bălan, se află în proces de divorț. Cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care cei doi au ajuns la despărțire. 

La scurt timp după ce a intrat în concursul „Ferma. Orășeni vs Săteni”, Andreea Antonescu a făcut mărturisiri neașteptate despre relația dintre ea și Andreea Bălan, dar și despre motivul pentru care prietena ei de-o viață a ajuns în pragul divorțului de tatăl fetițelor ei, George Burcea.

Cântăreața a spus încă de la bun început că deși va fi colegă cu George Burcea, nu va putea fi niciodată prietenă cu acesta.

”Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a dezvăluit Andreea Antonescu la intrarea în „Ferma“.

Andreea Antonescu: “Ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri”

Ulterior, aceasta a dat cărțile pe față și a spus cum au ajuns Andreea Bălan și George Burcea la divorț.

“Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri.
A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter