Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 septembrie 2021, 10:26

Andra (34 de ani) și Cătălin Măruță (43 de ani) au fost invitați în podcastul Mihai Petre Show, moderat de Mihai Petre (41 de ani) și, în acest episod, și de soția lui, Elwira Petre (39 de ani). Printre multe altele, cuplurile au vorbit și despre cum gestionează timpul petrecut de copiii lor în mediul online.

Andra și Cătălin au dezvăluit că sunt foarte deschiși cu cei doi copii, David (10 ani) și Eva (5 ani), și că își doresc ca aceștia să aibă încredere în ei. Totodată, prezentatorul TV a detaliat o discuție delicată pe care el și Andra au avut-o cu David.

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii?

„La Târgu Jiu mergeam cu David la un moment dat în mașină și îmi spune: «Tati, eu când merg la cumpărături cu mami, am văzut la casă, lângă pachetele de gumă, niște pachete pătrate pe care scrie *****. Ce sunt alea?».

Mi-am zis: «Copilul meu are 9 ani, să-i spun de prezervative?». (…) Într-o săptămână m-am dus și am cumpărat o cutie de prezervative și cu Andra i-am explicat lui David ce sunt. Eram toți trei roșii la față.

Noi pentru că nu știam cum să-i explicăm, el era… I-am spus: «Uite David, uite ce înseamnă, la ce ajută». Trebuie să știi lucrurile astea”, a dezvăluit Cătălin Măruță. Totodată, Andra a insistat că este de datoria părinților să răspundă curiozităților copiilor lor, astfel încât aceștia să nu caute răspunsuri în alte locuri nepotrivite.

Perechea a mai spus că realitatea în care trăim în prezent implică mediul online și rețelele sociale. Din acest motiv au luat decizia de a-și lăsa copiii să se exprime în online. În plus, David și Eva sunt pasionați de vlogging, iar David își dorește să devină prezentator TV ca tatăl lui.

„Nu sunt primii copii care apar pe YouTube”, a mai spus Cătălin. „Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta”, a completat Andra.

Mihai și Elwira Petre și Andra și Cătălin Măruță

Totodată, Andra și Cătălin și-au dorit să-i facă pe David și Eva să înțeleagă ce se ascunde în spatele mediului online. Să nu se lase afectați de mesajele negative și nici păcăliți de perfecțiunea afișată pe rețelele sociale.

„Cred că îmi e mai ușor, dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă [mai în profunzime]. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop”, a mai spus Cătălin.

Foto: Instagram; Capturi Youtube

Citește și:

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Demi Lovato a fost abuzată sexual în timpul supradozei din 2018

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea a împlinit 2 ani. Ce frumoasă este Iris!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter