EXCLUSIV! Andra a explicat de ce le-a făcut conturi de Instagram copiilor: „Pentru ei este o joacă”

De Bianca Prangate, pe
Andra și Cătălin Măruță au doi copii superbi, Eva și David, care au devenit - asemeni părinților lor - foarte populari pe Instagram.

Conturile celor mici sunt gestionate de părinți, însă unii dintre fanii Andrei continuă să judece această decizie. Într-un interviu exclusiv oferit revistei Unica, Andra a vorbit despre realitatea din spatele deciziei de a le oferi celor mici șansa de a avea conturi în social media.

Cred că am reușit să găsim echilibrul”, povestește ea. „Eva și David nu au acces nerestricționat la social media și nu sunt atât de conștienți ca noi de popularitatea paginilor sau conturilor noastre. Pentru ei este o joacă și așa vreau să rămână până mai cresc și poate atunci social media va face parte din profesia lor”.

Când am întrebat-o pe Andra când le va oferi celor mici acces nerestricționat la social media, ea a răspuns: „Nu știu, cred că noi, părinții, descoperim și luăm decizii în diverse etape ale creșterii lor. Nu aș fi putut să îți spun dinainte când voi considera că David se poate uita la televizor, la desene animate, de exemplu, dar am hotărât într-o zi că e destul de mare să se uite puțin, din când în când. Așa va fi, probabil, și cu conturile lor de social media”.

Artista a povestit și despre cum gestionează propria ei popularitate din mediul online. „Cred că orice exces dăunează grav sănătății”, a zis ea. „Dacă ai conturi pe social media cu mulți urmăritori, la fel cum dacă mulți oameni îți ascultă muzica sau îți urmăresc filmele, dacă ești actor, nu înseamnă că trebuie să pierzi contactul cu realitatea. E important să știi cine ești, cum ești, să nu intri în capcana comparării permanente cu alții sau în cea a filtrelor, fie că vorbim de cosmetizarea fizicului sau a vieții, în general”.

Dacă vrei să citești întregul interviu cu Andra, îl găsești în ediția de martie a revistei Unica – atât online, cât și la punctele de difuzare a presei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter